100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent Header

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 11 t/m 20

100 Redenen Waarom Jij GEweldig Bent • 11 t/m 20
100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 11 t/m 20

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 11 t/m 20 •

Welkom bij de 100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent 11 t/m 20! Twijfel jij nog wel eens aan jouw geweldigheid? Tel dan met me mee tot 100 en word elke week meer overtuigd van jezelf. Net zolang totdat ook jij gelooft in jezelf en weet hoe geweldig je écht bent!

Lees alle redenen terug:
Vorige 10 RedenenAlle Redenen


Ben jij nog niet overtuigd van hoe geweldig je écht bent?

Dan ben je hier helemaal op je plek, want elke dinsdag om 16.01u vind je hier 10 nieuwe redenen waarom jij geweldig bent.

Met deze week reden 11 tot en met 20:

 

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 11 t/m 20•

11: Je Bent Vrijgevig

Egoïsme is jou onbekend en je weet dat geluk het enige is dat méér wordt als je het deelt. Dus deel je graag en vaak. Of het nu een donatie is, eten of gewoonweg advies: je deelt het met liefde.

12:Je Behandelt Anderen Met Respect

Jij behandelt anderen zoals je zelf behandelt wilt worden. Niet omdat je het altijd met iedereen eens bent, maar omdat je weet dat elk mens iets te bieden heeft, ook al is het iets waar jij niet in gelooft. Iedereen is waardevol, daarom behandel jij iedereen respectvol.

13: Je Ziet Het Mooie In De Mensen Om Je Heen

Wat je niet in jezelf ziet, zie je wél in de mensen om je heen: dat wat hen goed, interessant of bijzonder maakt. En geweldig, natuurlijk. En precies omdat jij die dingen spot bij anderen die ze zelf misschien niet opmerken, maakt dat jou óók geweldig!

14: Je Kunt Goed Luisteren

Er is een reden dat mensen graag met jou praten en dat is omdat jij goed kunt luisteren. In combinatie met je respectvolheid betekent dit dat mensen zich snel veilig voelen om hun verhaal bij jou te doen. En nee: sommige mensen kunnen niet goed luisteren. Die praten vooral. Maar jij niet. Luisteren is een kunst die jij begrijpt.

15: Je Leert Snel

Omdat je veel in je hoofd zit, doorzie je snel hoe iets werkt. Daardoor leer je snel, pik je gemakkelijk nieuwe dingen op en maak je alles sneller je eigen. Er is niets dat jij niet kunt leren en zodra het eurootje valt, valt het ook goed. Dan kun je het niet alleen, maar ook nog eens als de beste!

16: Je Maakt Het Iedereen Graag Naar De Zin

Sfeer is alles en je gaat ervoor om het iedereen naar de zin te maken. En daar ben je een kei in! Je voelt aan wat er nodig is om anderen op hun gemak te stellen en doet dit vervolgens ook. En ja, dat maakt jou geweldig, want niet iedereen is zo begaan met zijn/haar omgeving. Dit is dus een typisch kenmerk van jouw geweldigheid.

17: Je Geeft Om Anderen

Misschien vind jij juist dat je jezelf snel zorgen maakt, maar dat is juist een teken dat je om iemand geeft. En om anderen geven doe jij zeker! Meer dan alleen je vrienden of familie, breidt dit zich uit naar alle mensen waarvan jij vermoedt dat ze het slechter hebben dan jij. Die compassie maakt jou tot een mooi mens. Een geweldig mooi mens.

18: Je Hebt Hele Sterkte Schouders

Tegenslag is jou niet vreemd. Maar… Je overwint het. Telkens weer. Want hoe zwaar de last op je schouders ook is, jij kunt hem dragen. En dat doe je met verve! Waar anderen aan ten onder gaan, gebruik jij als work-out voor je schouders. Zodat je in de toekomst, als het nodig is, weet dat je het aankunt. Jouw schouders zijn geweldig sterk – en jij dus ook!

19: Je Bent Grondig

De “Franse slag” is aan jou niet besteed. Half werk doen ook niet. Als jij iets aanpakt, dan ga je er namelijk voor! Voor de volle 100%. Daarbij maakt het niet uit wát het is dat je doet, of het voor je werk is of privé. Als jij je ergens op toelegt, pak je dat grondig aan. Wederom een geweldige eigenschap.

20: Je Hebt Inhoud

De stille wateren van vorige week siepelen ook deze week verder: jij hebt inhoud. Niks oppervlakkigheid, niks laag vermaak. Jij denkt na over dingen, stelt vraagtekens bij zaken en neemt niet zomaar klakkeloos iets aan. Jij bent méér, zoveel meer dan alleen je uiterlijk. In jou schuilt een geweldig persoon, die nadenkt en filosofeert over het leven. “Wat wil ik? Wat doe ik?”. Sommige mensen noemen het overdenken. Ik noem het inhoud. En een reden waarom jij geweldig bent.

Begin je al wat meer overtuigd te raken dat jij geweldig bent?

Volgende week krijg je nog eens 10 redenen waarom dat zo is!

Net zolang tot we bij de 100 zijn en de waslijst compleet is.

 

Liefs Samantha 2021


Lees alle redenen terug:
Vorige 10 RedenenAlle Redenen

Of lees ook eens:
Bewust Communiceren Met Jezelf Doe Je Zo

Over mij:

Info Samantha Spijkers | Spijkers Coaching

Of vind me op:

Button Pinterest