100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent Header

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 1 t/m 10

100 Redenen Waarom Jij GEweldig Bent • 1 t/m 10
100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 1 t/m 10

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 1 t/m 10 •

Veel vrouwen vinden het moeilijk, zo niet onmogelijk: zeggen dat ze geweldig zijn. Of wát er dan zo geweldig is aan henzelf! Ik geef je 100 redenen waarom je geweldig bent en deze week trappen we af met 1 t/m 10. Want het wordt tijd dat ook jij gaat inzien wat jou allemaal fantastisch maakt.


Het moet maar eens klaar zijn, jezelf kleiner houden dan je werkelijk bent.

Als jij nog niet van jezelf kunt zeggen dat je geweldig bent, dan help ik je daar graag een handje bij!

Hieronder vind je daarom de eerste 10 redenen waarom jij geweldig bent:

 

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 1 t/m 10•

1: Jij Bent Uniek

Inkoppertje? Misschien. Maar het is wél waar! Er is maar één jij. Niemand is zo goed jij zoals jij dat doet. En dat maakt je geweldig.

2: Je Bent Prachtig (Vooral Als Je Lacht!)

Iedereen is mooi als hij/zij lacht. En jij bent nóg mooier! Geloof je me niet? Lach maar eens in de spiegel of zoek een foto of filmpje waarop je lachend staat. Als jij lacht, ben je de mooiste persoon op de wereld.

3: Jij Voegt Iets Toe Aan De Wereld

Sommige mensen komen alleen maar halen. Maar jij niet. Jij komt juist heel veel brengen. Je verbetert de wereld alleen al door er te zijn en elke dag de beste versie van jezelf neer te zetten. Dankjewel dat je die moeite doet ♥

4: Je Geeft Niet Zomaar Op

Onzeker of niet, jij gaat door. Want jij bent nooit zomaar voor één gat te vangen. En soms weet je ook gewoon niet wat je anders zou moeten doen dan doorgaan. Dan probeer je van alles, behalve opgeven. Want opgeven zit niet in jouw bloed.

5: Je Staat Altijd Klaar Voor Een Ander

Jezelf op één zetten is misschien nog een dingetje, maar je staat wel altijd voor een ander klaar. Dat siert je, want ook dat is niet iets wat zomaar iedereen kan of doet. Dit maakt jou dus tot een geweldig mens.

6: Je Gunt Een Ander Zijn/Haar Aandacht

Het middelpunt van de belangstelling zijn gun je een ander, want jij weet dat er belangrijkere plekken zijn op de wereld dan in de schijnwerpers.

7: Stille Wateren Hebben Diepe Gronden

Als jij stil bent, raast er binnen in jou juist vaak een storm. Gedachten, ideeën, advies, tips, oplossingen, verhalen… Maar vooral jouw blik op de wereld en hoe jij daarin staat, houden je bezig. Die stilte is aan de oppervlakte, maar daaronder… Jouw gronden zijn juist heel diep.

8: Je Doet Je Eigen Ding

Als iedereen links gaat, wil jij juist rechts. Omdat je niet zomaar alles doet wat een ander doet. Dat maakt je dapper, stoer én… geweldig!

9: Bamboe Buigt Wel, Maar Breekt Niet

Tegenslagen horen bij het leven. Maar jou krijgen ze niet klein! Want net als bamboe buig jij wel als iets in het leven je raakt, maar je breekt niet. Je leert er juist van en groeit sterker.

10: Je Denkt Na Over Wat Je Belangrijk Vindt

Zomaar iets vinden, menen, willen of doen is aan jou niet besteed. Je denkt veel – en diep – na over waarom je hier bent, wie je bent en wat je wilt bereiken in je leven. En ook al heb je misschien nog niet alle antwoorden gevonden op je vragen: je bent er wel mee bezig. Dat doet niet iedereen! Dus maakt dit jou zeker een geweldig mens.

(Nog) niet overtuigd? Volgende week krijg je nog eens 10 redenen van me! Net zolang tot we bij de 100 zijn.

En jij ook in je eigen geweldigheid gelooft!

 

Liefs Samantha 2021


Misschien vind je dit ook interessant:
Alles Over Anders Zijn

Over mij:

Info Samantha Spijkers | Spijkers Coaching

Of vind me op:

Button Pinterest