100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent Header

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 21 t/m 30

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 11 t/m 20
100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 21 t/m 30

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 21 t/m 30 •

Yes, daar is ‘ie dan! De 100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent, Reden 21 t/m 30! Mocht jij nog twijfels hebben over hoe fantastisch je werkelijk bent, dan vind je hier elke week 10 nieuwe redenen die hopelijk al die twijfels voorgoed weghalen. Deze week lees je alweer de derde 10 redenen van de reeks!

Lees alle redenen terug:
Vorige 10 RedenenAlle Redenen


Ja, het is écht zo: jij bent geweldig!

Of je me nu gelooft of niet, het is gewoon waar.

Daarom geef ik je 100 redenen waarom dat zo is, zodat jij het ook zelf gaat geloven.

Hieronder vind je de 100 redenen waarom jij geweldig bent, 21 t/m 30:

 

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 21 t/m 30 •

21: Je Zorgt Goed Voor Jezelf

Jij hebt het door: gezondheid is de grootste rijkdom die je kunt hebben. Daarom zorg jij goed voor jezelf: je probeert voldoende te bewegen en trekt op tijd aan de bel als je lichaam of geest klachten geeft. Je maakt verstandige keuzes en doet wat mogelijk is om beter te worden en/of zo gezond mogelijk je leven te leiden. Jouw gezondheid staat voorop!

22: Je Wilt Blijven Groeien

Sommige mensen veranderen niet of nauwelijks. Maar daar hoor jij niet bij! Want jij beseft dat je elke dag iets kunt leren. Over jezelf, je werk of over het leven. Stilstaan doe je niet, want jij wilt blijven groeien en jezelf ontwikkelen. En die overtuiging maakt jou bijzonder!

23: Je Geniet Op Jouw Manier

Jij hebt je eigen manieren om ergens – intens – van te genieten. Bijvoorbeeld van het gevoel van de zon op je gezicht, een goed boek of een heerlijke kop thee. Soms lijkt het alsof de mensen om jou heen niet kunnen genieten van het kleine, dat alles maar groter en grootser moet, maar dat geldt zeker niet voor jou! Want wie het kleine niet eert…

24: Jij Bent Degene Die Mensen Om Advies Vragen

Mensen komen graag bij jou voor advies. Niet alléén omdat jij goed luistert (Reden 14, remember?) , maar vooral omdat jij goed advies geeft! Het feit dat anderen jou hun problemen toevertrouwen én om jouw advies vragen, maakt jou geweldig. Want ze vragen het niet zomaar aan iedereen, ze komen er speciaal voor bij jou.

25: Je Laat Anderen In Hun Waarde

Iets tolereren van een ander wat je niet in jezelf herkent, is voor sommige mensen een hele opgave. Maar jij doet dat gewoon! Al ben je het 100% oneens met wat een ander zegt, je zult om die reden alleen nooit iemand afkraken. Want in jouw ogen heeft iedereen recht op zijn eigen mening, ook al staat die haaks op die van jou. En dat geweldige feit siert je.

26: Je Bent Geïnteresseerd

Ja, je luistert goed. En ja, je geeft briljant advies. Dat komt mede omdat jij geïnteresseerd bent in de persoon tegenover je. Jij wilt weten wat die persoon meemaakt, wat hij/zij denkt/voelt/doet. Je vraagt dus altijd door als iemand je iets vertelt en komt er een volgende keer ook op terug. Even inchecken bij de ander. Want in de ander ben jij geïnteresseerd. En dat maakt van jou een geweldig persoon!

27: Je Bent Vriendelijk

Natúúrlijk heb jij ook je mindere dagen, maar over het algemeen ben jij vriendelijk tegen alles en iedereen. Van de plantjes in je huiskamer tot de hond van de buren en alles wat daar tussen zit. Je schenkt vreemden een glimlach en bent een verademing voor elke klachtenafdeling. Want met vriendelijkheid kom je veel verder in het leven.

28: Je Bent Betrouwbaar

Als jij zegt dat je iets doet, dan doe jij dat ook. Vertelt iemand jou iets in vertrouwen, dan ben jij net een kluis waarin iemand waardevolle spullen bewaart: je gaat op slot en het geheim is veilig. Vind je dit niet bijzonder aan jezelf? Bedenk je eens hoe vaak jij iemand iets in vertrouwen hebt verteld en hoe vaak jouw vertrouwen werd geschaad…? Juist! Wel degelijk een eigenschap om trots op te zijn dus én een belangrijke reden waarom jij geweldig bent.

29: Je Bent Oprecht

Liegen is niet je sterkste kant. Als iemand je iets vraagt zul jij eerlijk antwoord geven, maar wel op een vriendelijke manier (je bent reden 27 toch niet al vergeten?). Daarnaast doe je je niet beter voor dan je bent. Jij bent wie je bent en that’s it. Geen reden om niet bij jezelf te blijven. En dat is dan wél weer een reden waarom jij zo geweldig bent!

30: Je Bent Empathisch

Empathie is niet hetzelfde als sympathie, al halen veel mensen dit wel door elkaar. Jij niet! Je zult jou niet snel dingen horen zeggen als: “Oh, maar dat heb ik ook meegemaakt, hoor!” of: “Stel je niet zo aan, dat gaat wel over.” Integendeel! Jij geeft mensen juist de ruimte om hun verhaal te doen. Je kunt je goed inleven in hoe dit voor de ander geweest moet zijn en deelt vervolgens mee in die ervaring. Dát is empathie. En dat maakt jou wederom bijzonder.

100 redenen waarom jij geweldig bent, 21 t/m 30 al. Dat is al bijna 1/3 van de hele lijst!

Begin jij ondertussen al wat meer in je eigen geweldigheid te geloven?

Ik hoop het wel! En anders vind je hier volgende week dinsdag gewoon weer 10 nieuwe redenen.

Net zolang tot we bij de 100 zijn.

En jij eindelijk in jezelf gelooft.

Want je bent écht wel bijzonder. En het wordt hoog tijd dat je dat eindelijk zelf gaat inzien.

 

Liefs Samantha 2021


Lees alle redenen terug:
Reden 1 t/m 10
Reden 11 t/m 20

Of lees ook eens:
Waarom Jij De Moeite Wél Waard Bent

Over mij:

Info Samantha Spijkers | Spijkers Coaching

Of vind me op:

Button Pinterest