100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent Header

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 31 t/m 40

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 31 t/m 40
100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 31 t/m 40

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 31 t/m 40 •

Vandaag lees je hier alweer de 100 redenen dat je geweldig bent, reden 31 t/m 40! Wat gaan we hard zo, met elke week 10 redenen erbij. Ben jij nog niet overtuigd van hoe geweldig je écht bent? Lees dan snel verder!


Wat komt er na 30?

Precies! 31! En verder, natuurlijk.

Waar ik heen wil: na vandaag heb jij al 40 redenen waarom jij geweldig bent! En daar komen er gewoon nog eens 60 bij in de aankomende weken.

Wil je alle redenen tot nu toe teruglezen? Onderaan deze post vind je de links naar de betreffende berichten.

Of meld je aan voor mijn blog, dan ontvang je alle nieuwe redenen (en andere posts) handig en snel direct in je inbox.

Maar nu eerst: 100 redenen waarom jij geweldig bent – reden 31 t/m 40:

 

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 31 t/m 40 •

31: Je Houdt Rekening Met Een Ander

Jij leeft niet alleen voor jezelf, dat is iedereen duidelijk. Je vindt het vooral belangrijk dat iedereen het binnen een groep naar de zin heeft. Dat iedereen erbij hoort. Dus houd je rekening met dieetwensen en muziekvoorkeuren, maar ook zorg jij ervoor dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Omdat jij het kunt.

32: Je Bent Eigenwijs

Misschien denk je dat jij je mening snel laat beïnvloeden door een ander, maar… Als er iets is waar jij 100% van overtuigd bent, dan weerhoudt niemand jou ervan dat ook echt te doen! Kortom: je bent heerlijk eigenwijs en bewandelt je eigen pad als het even kan. Dat maakt jou geweldig, want vergeet niet: eigenwijs is ook wijs 😉

33: Je Bent Creatief

Creativiteit is er in ontelbaar veel vormen. Misschien uit jij het jouwe door te tekenen of te schilderen, maar wellicht ben je juist een kei in het oplossen van problemen op een manier die anderen niet zien. Of uit je je creativiteit in je kleding of make-up. Hoe het ook zij: jij bent creatief, omdat je iets doet of bedenkt waar een ander niet zo 1, 2, 3 op zou komen.

34: Je Bent Een Ge-Wel-Di-Ge Chauffeur (Alleen Parkeren Kan Beter)

Dat parkeren is nog een dingetje, maar daar werk je aan. Het autorijden zelf gaat je goed af. Je houdt je zoveel mogelijk aan de regels, rijdt rustig en bent vriendelijk naar je mede weggebruikers. Jouw rijgedrag is een stralend voorbeeld voor anderen. En dat maakt jou geweldig, want wegpiraten hebben we genoeg. En ach, dat parkeren komt uiteindelijk ook altijd wel goed.

35: Je Hebt Humor

Humor is het mensen kunnen laten lachen, vaak om iets totaal onverwachts. Een mooie woordgrap, bijvoorbeeld, of een practical joke laat jij niet aan je voorbij gaan. Ook zie je vaak de humor in van situaties, hetzij op het moment zelf of na afloop. Want humor helpt jou om te relativeren en maakt van jou een luchter, vrolijker mens. En dus geweldiger.

36: Je Bent Eerlijk

Wat doe je als je vriendin een nieuwe, vreselijk lelijke trui aanpast en vraagt hoe hij staat? De meeste mensen zullen uit angst voor een boze reactie een gewenst antwoord geven. Maar jij bent eerlijk, want je zou zelf óók niet met een lelijke trui over straat willen. Als iemand jou om je mening vraagt, zullen ze jouw eerlijke mening krijgen. En hoewel dat misschien niet altijd makkelijk is, is het wél iets dat jou siert.

37: Je Bent Een Sfeermaker

Jij bent de perfecte host! Elk feestje bij jou is echt een feestje, want jij plant alles tot in de puntjes precies goed, zorgt dat iedereen genoeg eten en drinken heeft, dat er afwisseling zit in de muzieklijst en dat iedereen het gewoonweg naar zijn zin heeft. Dreigt de sfeer in te kakken of loopt er iets fout? Dan fix jij het in no time met een geintje, een spelletje of een andere creatieve oplossing.

38: Je Bent Attent

Jij vergeet nooit een verjaardag, trouwdag, diploma-uitreiking of andere belangrijke gebeurtenis. Je draagt er zorg voor dat je altijd even iets van je laat horen op de dag zelf. Vaak combineer je dit met een attentie in de vorm van een kaart of een cadeautje. Een perfect cadeau vaak ook nog, omdat je luistert naar wat mensen vragen en dit desnoods een jaar lang onthoudt. Hoe geweldig is dat!?

39: Elke Fout Die Je Maakt, Maakt Van Jou Een Beter Mens

Niemand vindt fouten maken leuk, maar als het dan toch moet, kun je het ook maar beter goed doen. En hoewel jij je er vaak onzeker door voelt als je faalt, zorg je er wél altijd voor dat je het een volgende keer goed doet. Met andere woorden: jij leert snel van je fouten. En met elke fout die jij maakt, word je een beter mens. En dus een geweldiger mens.

40: Je Bent Moedig

Onzekere mensen zijn stiekem eigenlijk altijd heel moedig. Want misschien ben je wel de hele dag bezig met je onzeker voelen over van alles, je doet het uiteindelijk toch gewoon! Je zet je schouders eronder (want die van jou zijn supersterk, weet je nog?) en gaat door. Je niet laten leiden door je angst, maar door je wil om iets te veranderen, maakt jou tot een moedig én geweldig mens!

Ziezo, alweer 10 redenen erbij waarom jij geweldig bent.

Herken jij jezelf in deze redenen? Laat het me weten in een reactie!

Volgende week trakteer ik je op 10 meer redenen, net zolang totdat we bij de 100 redenen zijn.

En jij eindelijk ook weet dat jij geweldig bent.

Want dat ben je. Echt waar.

 

Liefs Samantha 2021


Lees alle redenen tot zover:
Reden 1 t/m 10
Reden 11 t/m 20
Reden 21 t/m 30

Of lees ook eens:
Hoe Jij Van Je Onzekerheid Afkomt

Over mij:

Info Samantha Spijkers | Spijkers Coaching

Of vind me op:

Button Pinterest