100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent Header

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 51 t/m 60

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 51 t/m 60
100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 51 t/m 60

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 51 t/m 60 •

Met de 100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent, reden 51 t/m 60 gaan we de magische grens over van… de helft! Na vandaag zijn we al over de helft qua redenen. Toch zijn we er nog lang niet, want er volgen er nog 40. Maar eerst: reden 51 t/m 60 waarom jij geweldig bent.


Ik had ook van 100 af kunnen tellen naar 1.

Een beetje zoals dit: 3, 2, 1: GO!

Want hier zijn ze dan, in de categorie 100 redenen waarom jij geweldig bent, reden 51 t/m 60:

(En ja, het wordt de week van tegenstellingen).

 

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 51 t/m 60 •

51: Je Bent Praktisch

Moeilijk doen is soms leuk, maar als je écht iets voor elkaar wilt krijgen, dan doe jij het zo snel, goed en efficiënt mogelijk. Want jij bent praktisch. Ook qua kleding en eventueel make-up weet jij snel wat bij jou past en wint praktisch het altijd van mooi. Want jij weet dat het beter is er desnoods stom uit te zien, dan stom te zijn. En jij bent allesbehalve stom, want jij bent geweldig!

52: Je Ziet Er Altijd Verzorgd Uit

Oké, praktisch is leuk, maar verzorgd is ook fijn. En misschien zou je wat meer aandacht aan je uiterlijk kúnnen besteden als je dat wilde, maar niemand die tegen jou kan zeggen dat je er niet op zijn minst altijd verzorgd uitziet. Niet alleen je kleren zijn gewassen en gestreken, maar je hele uiterlijke verzorging is top. Misschien vind jij dat niet bijzonder aan jezelf, maar ik wel. Namens mij en iedereen in je omgeving: dankjewel dat je niet stinkt, je kleding schoon is en je haren gekamd zijn ♥

53: Je Hebt Hobby’s Die Bij Je Passen

In het kader van “ken jezelf” kies jij voor hobby’s waar je ook echt bij ontspant. Voor jou geen bungeejumpen als je dat niet écht wilt. En al lacht iedereen je uit dat jij nog geen e-reader hebt, je geniet gewoon lekker door van alle boeken die je leest. Ook qua sporten ken je jezelf goed: als yoga niet je ding is, wordt het hardlopen of andersom. Jouw hobby’s matchen jouw persoonlijkheid. En dat is gewoon geweldig!

54: Je Bent Een Dromer…

Hoewel bij veel mensen het dagdromen uit hun kindertijd met de jaren slijt, is dat bij jou niet zo. Jij kunt heerlijk uit een auto- of treinraampje staren en in gedachten hele werelden aan je voorbij zien komen. Omdat je een dromer bent, bedenk je altijd de meest originele dingen om te doen (panda’s knuffelen in China, bijvoorbeeld). Waar een ander niet op zou komen, is voor jou een gedachte die zo je dagdromen binnenwaait.

55: …Maar Ook Realistisch

Dromen is leuk en jij weet dat het een manier is om erachter te komen wat jij écht wilt. Maar het mooie (of moet ik zeggen: geweldige) aan jou is dat je óók een grote realist in je hebt. Fijn, dromen, maar het moet ook kunnen. En daar zorgt deze kant van jou voor. De dromer in jou plant een zaadje, je innerlijke realist brengt het tot bloei door middel van onderzoek, plannen en DOEN. Wat een geweldige balans! 😉

56:  Je Bent Voorbereid

Ja, mensen lachen je weleens uit als je weer eens “overpakt” op vakantie gaat. Totdat ze jouw pleisters nodig hebben. Of de desinfecterende gel, de extra plastic tasjes of dat ene extra waterflesje. En dat zijn nog maar spullen. Jij zult nooit jezelf voor een gesloten museumdeur vinden of als een kip zonder kop rondrennen op een treinstation: jij hebt alle trein- en openingstijden namelijk al zó vaak voorbij zien komen tijdens het plannen, dat je ze kunt dromen. Jij onvoorbereid?? No way! Jij geweldig? HECK YES!

57: Je Doet Soms Extra Moeite Voor Jezelf

Diep van binnen weet jij dat je het waard bent, ook al voel je het soms misschien nog niet zo. Toch doe je af en toe extra lief voor jezelf, neem je de tijd en gun je jezelf iets bijzonders. Een dagje beautysalon, bijvoorbeeld, voor een manicure. Of een filmpje pakken in de bios. Net waar jij écht zin in hebt. Dit doe je als beloning, zodat je de ervaring extra waardeert, omdat je jezelf daarmee ook extra waardeert.

58: Je Hebt Een Prachtige Stem

Of je nu zingt of niet, jij hebt een mooie stem. Een warme, rustige klank die prettig is om naar te luisteren. Geloof je me niet? Neem jezelf dan eens op met bijvoorbeeld je telefoon en luister jezelf terug. In het begin is het misschien gek om jezelf te horen, maar die stem is echt van jou! Bijzonder, hè? Bijzonder, prachtig én… geweldig.

59: Je Kunt Heerlijk Gek Doen

Ken je de uitdrukking “de gekke 5 minuten hebben”? Nou, die heb jij regelmatig. Even een gek dansje doen, een grapje uithalen met iemand of op een andere manier ontladen door eventjes kort en krachtig uit de band te springen. Jij kunt dat als geen ander en trekt hier ook anderen in mee, vooral kinderen en ouderen vinden jou daarom leuk. Samen even gek doen om de druk van de dag te verlichten, want lachen is gezond.

60: Je Kunt Ook Heerlijk Serieus Doen

Niet alles is even luchtig en jij begrijpt dat sommige dingen een serieuze aanpak vergen. Op een uitvaart een gek dansje doen is natuurlijk not done. En als iemand zijn/haar hart bij je lucht is die persoon acuut proberen op te vrolijken misschien niet direct de slimste keuze. Serieus luisteren en praten met iemand is een vaardigheid die weinig mensen écht onder de knie hebben. Maar jij hebt dat zeker wel. En ook daarom ben jij geweldig!

3, 2, 1… Heb jij hem al door? Hoe geweldig je bent?

Je hebt al 60 redenen gekregen van me, ik hoop dat jouw zelfbeeld er eigenlijk helemaal geen 100 nodig heeft! Dat 60 meer dan genoeg was om te geloven in hoe geweldig jij écht bent.

Mocht dat helaas nog niet het geval zijn, wees dan gerust: volgende week, zelfde plek en tijd, krijg je 10 nieuwe redenen van me.

Want ik ga door net zolang totdat ook jij in jezelf gelooft.

 

Liefs Samantha 2021


Lees alle redenen tot zover:
1 t/m 10
11 t/m 20
21 t/m 30
31 t/m 40
41 t/m 50

Of lees ook eens:
4 Stappen Om Uit Je Dal Te Komen

Over mij:

Info Samantha Spijkers | Spijkers Coaching

Of vind me op:

Button Pinterest