100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent Header

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 61 t/m 70

Ontdek hoe geweldig je écht bent

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 61 t/m 70
100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 61 t/m 70

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 61 t/m 70 •

Met nog 4 weken te gaan, is het deze week tijd voor de 100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent, reden 61 t/m 70! En misschien geloof je het niet, dat ik de 100 haal. Dat geeft niet. Zolang jij maar gelooft in jezelf. En hopelijk helpen deze 10 nieuwe redenen je daarmee weer extra op weg!


First things first: echt zó 100% zeker weten van wel dat ik de 100 redenen ga halen!

Wilde ik toch even kwijt 😉

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de laatste 30 redenen, hou dan vooral mijn blog in de gaten of, beter nog, meld je aan voor updates. Dan ontvang je alle aankomende redenen (en andere te gekke blogberichten!) gewoon in je mail en mis je nooit meer wat.

Goed! Without further ado presenteer ik u de 100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent, reden 61 t/m 70:

 

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 61 t/m 70 •

61: Je Bent Slim

Je pikt dingen razendsnel op en maakt ze je eigen. Ook als het ogenschijnlijk zinloze feitjes zijn die jij onthoudt, komt er altijd een moment waarop je ze kunt gebruiken (bij een quiz, bijvoorbeeld, of als je iemand anders iets leert). Jij kent trucjes, inside info en wéét gewoon dingen. Misschien heb je helemaal geen diploma’s, maar dat boeit niet! Logica is veel belangrijker dan een papiertje. En dat weet jij. Want jij bent slim.

62: Je Bent Spiritueel Genoeg Om Te Filosoferen

Niet iedereen kan het: mijmeren over de zin van het leven. Of zijn hoofd rustig maken door te mediteren. Maar jij wel. Want jij hebt genoeg spiritualiteit in je om te filosoferen over de zin van het bestaan, de wereld en alles eromheen. Maar ook jouw geloof dat er méér is tussen hemel en aarde, hoe je het ook noemen wilt, zorgt ervoor dat jij extra waardering uit je leven haalt.

63: Je Bent Rationeel Genoeg Om Jezelf Niet Te Verliezen

Balans is vaak het beste en dat heb jij. Ja, je bent spiritueel. Maar ook rationeel: om zorgeloos met je hoofd in de wolken te kunnen vertoeven, moet je twee benen aan de grond houden. Anders verlies je jezelf. Jij weet dit én kunt dit! Achter de zin van het leven willen komen is een prachtige bezigheid, maar je moet er niet in losslaan. Door niet alleen te voelen maar ook te denken, hou jij je balans – en je voeten stevig op de grond.

64:  Niemand Zou Jou Beter Kunnen Zijn Dan Jij!

Hallo spiritueel deel van jou: heb je hier al eens over nagedacht? Er is NIEMAND op de hele wereld die jou beter zou kunnen zijn dan jij! Ooit een film gezien over mensen die van lichaam wisselen? Er zijn er ontelbaar veel van, maar de conclusie is altijd dezelfde: het is beter om jezelf te zijn. Want alleen jij kan jouw leven leiden op de juiste manier – die bij jou past. En dat maakt jou geweldig!

65: Je Bent Imperfect (Yes!)

Perfectie is saai. Wat kun je nog doen als je perfect bent? Als je alles hebt, kunt, weet en er precies zo uitziet als je wilt? Wat heb je dan nog over om naar te streven? Veel leuker is het om af en toe eens flink op je neus te gaan, zodat je kunt leren van je fouten. Of doelen te stellen, waar je over een jaar wilt zijn, bijvoorbeeld. Jouw imperfectie is juist precies wat jou interessant maakt – én geweldig.

66: Je Bent Verstandig

Je bent slim genoeg om te weten dat een tomaat een fruit is, maar verstandig genoeg om ze niet in je fruitsalade te stoppen (Brian O’Driscoll). Verstandig zijn is anders dan slim, want kennis alleen is soms niet voldoende. Verstandigheid is kennis + ervaring en dat is een geweldige mix om te hebben. Jij hebt hem! En dus maakt hij jou geweldig.

67: Je Bent Een Oude Ziel In Een Jong Lichaam

Denken en voelen, fysiek en mentaal. Allemaal mooie tegenstellingen en ze passen perfect bij jou. Jouw geest is slim, verstandig en wijs (reden 45), maar je zorgt ook goed voor je lichaam. Sommigen vinden jou je tijd vooruit, maar wees niet gekwetst: dat is stiekem een compliment! Jij ziet dingen anders dan anderen en dat komt omdat je geest voorloopt, niet omdat er iets mis is met jou. Jij bent namelijk juist geweldig!

68: Je Geeft Je Fouten Toe

Soms is het heel erg moeilijk om toe te geven dat je verkeerd zat. Dus soms heb je er iets meer tijd voor nodig. Maar toch doe je het altijd, want jij weet hoe belangrijk het is. Voor jezelf en voor een ander. Van fouten groei je, het is de enige manier om iets nieuws te leren en een sterker, beter mens te worden. Je fouten toegeven is daarin altijd de eerste horde en jij neemt die met verve.

69: Je Bent Rechtvaardig

Jij beschikt over een enorm sterk rechtvaardigheidsgevoel. Niet alleen voor jezelf, maar ook naar anderen. Als een situatie onrechtvaardig is, dan triggert dat in jou een kracht waarvan je vaak vergeet dat je hem in je hebt. Je komt op voor mensen die slachtoffer dreigen te worden van onrechtvaardigheid, want in jouw boekje kan dat écht niet. En dat is met recht een geweldige eigenschap van je.

70: Je Maakt Nooit Misbruik Van Anderen

Jij zult nooit iemand voor je karretje spannen, iemand gebruiken voor je eigen gewin. Dat vind je misschien heel normaal, maar kijk eens rond. Hoeveel mensen doen dat wél? Te veel. Maar jij niet. Manipuleren vind je een vies woord en dankbaarheid is je grootste goed. Iemand anders benadelen om zelf een voordeel te behalen is soms makkelijk, maar jij kiest voor eerbied, eerlijkheid en respect. En dat is zo geweldig aan jou!

Last things last: dat maakt alweer 70 redenen waarom jij geweldig bent!

Begin je hem al te voelen? Die oerkracht in jou?

Dat stukje dat het al die tijd al wist, hoe geweldig jij bent?

Als je daar nog niet bent: niet getreurd! Je hebt nog 30 redenen tegoed van me.

Blijf lezen, blijf geloven én…

Blijf geweldig!

 

Liefs Samantha 2021

Lees alle redenen tot zover:
1 t/m 10
11 t/m 20
21 t/m 30
31 t/m 40
41 t/m 50
51 t/m 60

Of lees ook eens:
Wanneer Ben Je Een Slecht Mens?

En volg me via:
PinterestWordPress


Author Bio Box Samantha Spijkers