100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent Header

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 91 t/m 100!

Ontdek hoe geweldig je écht bent

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 91 t/m 100!
100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 91 t/m 100!

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 91 t/m 100! •

Het is feest! Want deze week maken we het af: de 100 Redenen Waarom Jij Geweldig bent, Reden 91 t/m 100! Na vandaag is het dus afgelopen met jezelf af te kraken of je te schamen voor dingen die jou juist bijzonder maken. Vanaf nu weet jij namelijk precies waarom jij zo geweldig bent!


Het heeft eventjes geduurd (10 weken, welteverstaan), maar dan heb je ook wat. 100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent, om specifiek te zijn.

Na vandaag mag je dus alles overboord gooien wat je ooit deed twijfelen aan jezelf, want je hebt nu zwart op wit waarom jij zo fantastisch, briljant, bijzonder en gewoonweg geweldig bent!

Lees snel door en maak je lijstje compleet met deze 100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent, Reden 91 t/m 100:

 

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 91 t/m 100! •

91: Jij Ziet – En Verbetert – Fouten

Misschien vind je jezelf een zeurpiet of een over-the-top-perfectionist, maar het feit is dat jij een oog hebt voor foutjes. Wat voor fout het ook is, jij spot ze meteen – én verbetert ze. Typefouten, foutjes in een patroon, foutjes bij anderen, noem maar op. Zonder een ander respectloos te behandelen, weet jij ook bij hen kleine foutjes te corrigeren. Denk aan caissières die te veel/weinig geld teruggeven, bijvoorbeeld, of een behang met patroon dat nét niet lekker doorloopt. Jij ziet het – en maakt het beter.

92: Jij Bent Goud Waard, Maar Niet Inwisselbaar

Jij bent uitzonderlijk: mensen zijn graag in jouw gezelschap en dat is niet zonder reden (zo kan ik er bijvoorbeeld nog 99 opsommen. Oh, wacht…). Misschien voel je het niet altijd zo, maar jij bent écht goud waard! Jij bent een uitschieter, een prachtexemplaar mens. De wereld zou niet hetzelfde zijn als jij er niet was geweest. Denk eens aan je familie. Hoe anders zou die zijn als jij er niet was geweest? Jij maakt het beter, geloof me. Daarom ben jij goud waard én uniek. En natuurlijk helemaal geweldig!

93: Jij Doet Altijd Je Best

Er is geen dag dat jij niet je best doet. Zelfs als je ziek bent, slecht hebt geslapen of een tegenslag te verwerken hebt, geef jij de 100% die je in je hebt. Jij weet gewoon niet anders. Standje “je best doen” is het enige standje dat jij hebt. Het enige standje waarop jij functioneert. Dankjewel voor je harde inzet! Geef jezelf eens wat vaker een welverdiende schouderklop. Je bent het waard!

94: Jij Kunt Incasseren…

Misschien vreet jij jezelf weleens op omdat je dichtslaat als iemand iets naars tegen je zegt. Maar weet je… Dat is best een goede manier om te incasseren. Er zijn veel ergere manieren, trust me. Je wordt niet agressief naar de ander, maar laat het over je heenkomen, al doet het soms pijn. Hoewel het wellicht als zwakte kan aanvoelen, is het eigenlijk een kracht: in stilte lijden. En dan…

95: …Maar Ook Uitdelen

…Dan haal je uit. Want als het écht moet, laat jij het achterste van je tong zien. Of niet. Want om “uit te delen” hoef je niet altijd met je vuist te zwaaien. Jij pakt mensen op jouw manier terug, al is het door ze een keer geen werk uit handen te nemen of te laat te komen. Stil of niet, jij laat niet zomaar over je heenlopen. Want jij kent jouw grenzen als geen ander. En dat maakt jou geweldig!

96: Jij Hebt Fatsoen

Fatsoen is volgens mij een uitstervend iets, maar jij hebt het nog. Fatsoen is je houden aan ongeschreven waarden en normen. Daar ben jij van nature een kei in! En hoewel je het soms misschien toch wat moeilijk vindt, doe jij (zoals altijd) je best om je zo fatsoenlijk mogelijk te gedragen. Ja, ook als #95 van toepassing is 😉 Fatsoenlijk… en geweldig van je!

97: Jij Motiveert En Inspireert Anderen

Ook al heb je het misschien niet door van jezelf: jij inspireert mensen. Jawel! Echt! HEUS! Dat doe je alleen al door jezelf te zijn, te breken met het volgen van anderen omdat iedereen dat doet. Op het moment dat jij ervoor koos je eigen pad te bewandelen, zijn andere mensen jou als voorbeeld gaan zien. Je motiveert en inspireert hen om hetzelfde te doen. En dat eerste doe je ook nog bewust, zeker als mensen bij je komen met vragen of tips willen.

98: Jij Springt Voor Anderen In De Bres

Oké, dat hele voor jezelf opkomen is misschien nog een dingetje waar je meer in zou willen groeien, maar als iemand anders wordt benadeelt waar jij bij staat, nou, dan is het “Wereld, bergt u!” Niemand kan zo hard vechten voor een ander als jij. Woede en frustratie worden opeens een bron van kracht en jij verandert in een heuse rots in de branding. Ook dat is kracht. En ook dat maakt jou geweldig!

99: Jij Bent Er Altijd

Soms kun je het gevoel hebben dat anderen je niet zien. Dat komt vooral omdat jij een plekje in de schaduw hebt uitgekozen. Daar is het donker, veilig en kun je alles overzien zonder opgemerkt te worden. Omdat jij dat overzicht hebt, is het voor jou makkelijk anderen af en toe een steuntje in de rug te bieden – vaak zonder dat ze het zelf opmerken. Jij bent er altijd als iemand je nodig heeft, ook als zij dat zelf niet zien – of jou niet zien. Je voelt je misschien onzichtbaar of ondergewaardeerd, maar bedenk dat jij er ook altijd voor jezelf bent. Je kunt op niemand zo bouwen als op jezelf.

 

Reden 100 gif

Jij Bent Gewoonweg De Mooiste Mens Die Je In De Spiegel Kunt Zien!

Ik weet het: als je onzeker bent is dat vaak niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Maar jij bent de moeite waard! Er is helemaal niemand die jou beter zou kunnen zijn dan jij! Als je dat nu nog niet inziet, daag ik je uit om voor een spiegel te gaan staan – het liefst zo’n hele grote waarin je jezelf helemaal kunt zien. Bewonder jezelf eens van top tot teen.
Jij bent jij. Met alles erop en eraan. Alles wat je hebt meegemaakt, hoe ellendig het ook was, hoe stom je keuzes ook waren, hoe waardeloos je je misschien gevoeld hebt, heeft jou gemaakt tot wie je bent. Hier, nu, op dit moment, ben je perfect zoals je bent. Jij bent de meest geweldige persoon in je leven, gewoon omdat je jezelf bent!

Laat NIEMAND je ooit iets anders wijsmaken, want jij mag er zijn zoals je bent, jij bent het hele pakket. En je mag dat pakket nog verder uitpakken en jezelf ontdekken en steeds geweldiger worden, elke dag meer.

Je hoeft niets, want je bent het al.

Je bent al geweldig.

Echt. Waar.

Dit waren ze allemaal. De 100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent.

Als je nog niet overtuigd bent, dan raad ik je aan contact met me op te nemen, want dan wordt het tijd voor de grove middelen 😉

En als je meent dat ik wat vergeten ben, dan lees ik je aanvulling op deze lijst graag in een reactie! Hoe meer redenen we hebben om ons geweldig te voelen, des te beter!

Jij bent geweldig. Punt.

Niet meer twijfelen. Want het is gewoon zo!

Ik wens je een geweldige week toe!

En jou kennende, moet dat lukken 😊

 

Liefs Samantha 2021

Ontdek Alle Redenen Waarom Jij Geweldig Bent

Volgende week begin ik met een nieuwe lijst. Nieuwsgierig? Meld je aan en mis nooit meer een bericht:

Lees ook eens:
Over Waarom Jij Het Altijd Beter Weet
Author Bio Box Samantha SpijkersOf volg me via:
PinterestWordPress


4 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties