70 Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken • Header Groot

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken • Manier 11 t/m 20

Ontdek hoe geweldig je écht bent

70 Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken • Manier 11 t/m 20
70 Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken Manier 11 t/m 20

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 11 t/m 20 •

Iedereen voelt zich weleens down, dat is niet zo erg. Maar wanneer je onzekerheid de overhand neemt en jij jezelf steeds kleiner begint te voelen, wordt het tijd iets aan dat negatieve gevoel te doen! Daarom lees je hier vandaag de 70 Manieren Om Jezelf Direct Op te Vrolijken • Manier 11 t/m 20.

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 11 t/m 20 •

Ik kan je wel vertellen dat het geen zin heeft om jezelf down te voelen, maar daar heb je niets aan. Dat weet je namelijk allang.

Wat ik je wél kan vertellen, zijn 10 nieuwe manieren om jezelf direct mee op te vrolijken!

Niet dat je je van mij niet een keertje wat minder mag voelen – emoties zijn emoties, je mag ze allemaal ervaren op hun tijd, ook de wat minder leuke.

Maar je mag er van mij niet in blijven zwelgen!

Dus: kop op!

En lees de 70 Manieren Om Jezelf Direct op Te Vrolijken • Manier 11 t/m 20:

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 11 t/m 20 •

11: Praat Met Iemand Die Je Opbeurt

Als er écht iets zwaars op je schouders drukt, blijf er dan niet mee zitten! Er is vast wel een goede vriend(in) waar je je verhaal bij kunt doen. Of een broer of zus met wie je een goede band hebt. Zelfs praten tegen dieren of plantjes helpt; het gaat er namelijk om dat jij er niet mee in je hoofd blijft zitten. Uiten dus! Kun je helemaal tegen niets of niemand aanpraten? Dan zijn er altijd nog talloze professionals, vaak ook gratis, waar jij in alle veiligheid je verhaal bij kwijt kunt. Kortom: er is altijd iemand die naar je kan luisteren.

12: Doe Eens Een Dag He-Le-Maal Niks (Laad Op)

Tijd is niet verspild als je het besteed aan iets dat goed voor je is. Als jij net zo bent als ik (en die kans is aanwezig), dan heb jij er baat bij om af en toe eventjes de stekker eruit te trekken. Geen plannen maken, gewoon een dag luieren. Helemaal NIKS moeten, en alles mogen. Weet je hoeveel goeds niets doen je doet? Ik zou zeggen: probeer het eens en je weet meteen dat ik gelijk heb 😉

13: Jai Ho!

Probeer hier maar eens stil bij te blijven zitten. Ik daag je uit!

14: Wees Geïnspireerd Door:

“The Best Of Healers Is Good Cheer”

• Pindar •

15: Kijk Een Goede Film

Mijn geheime film-ingrediënt verklap ik je volgende week, maar als je afleiding zoekt is een film een goede manier om te beginnen. Als ik ziek ben, bijvoorbeeld, kijk ik vaak Disneyfilms. Die oude klassiekers, weet je wel. Nergens over na hoeven denken, lekker mee zingen met de liedjes en genieten van de feelgoed vibes. En zeg nou zelf: wie wordt er nou niet happy van een happy end?

16: Speel Een Spelletje

Ben je in een gezellig gezelschap, tover dan eens een bordspel tevoorschijn. Of grijp een stok kaarten – er zijn zoveel kaartspelletjes, iedereen kent er wel minstens één! Ga lekker bij elkaar zitten, zorg voor een hapje en een drankje en de tijd vliegt voorbij – zonder dat jij je bewust bent van je getob. Ben je alleen? Er bestaan allerlei spelletjes online of op de computer die je zelf kunt spelen. Met én zonder andere mensen, net wat je voorkeur heeft.

17: Ga Naar De Kapper

Bij mij staat de kapper gelijk aan een Genietmoment. Ik kan er namelijk enorm van genieten dat mijn haar weer een andere coupe krijgt. Maar misschien hou jij wel van een manicure/pedicure of een gezichtsbehandeling. Wat het ook is: een beauty-moment vrolijkt altijd direct op! Sterker nog: vaak is de voorpret al genoeg om een smile op je gezicht te toveren: yes, ik mag weer naar de kapper! (Doet het altijd goed bij mij).

18: Shut Up And… Dance!

Oké, STEL dat je bij het vorige liedje stil bent blijven zitten (HOE DAN?), dan daag ik je NU uit om dit dansje zo goed mogelijk mee te doen!

19: Mediteer Er Op Los

Zit je niet te wachten op spelletjes, kappersbezoekjes of andere mensen in het algemeen? Om je hoofd leeg te maken bestaan er allerlei meditaties. Maar gewoon ergens gaan zitten/liggen, je ogen sluiten en je focussen op je (diepe) ademhaling doet al wonderen! Zoek de rust op in jezelf, laat de emoties en gedachten maar voorbij komen en merk op dat ze er zijn. Dat is alles. Je hoeft er niets mee te doen. jij bent je emoties niet, je hebt ze. Dat zijn twee verschillende dingen. Merk ze op, laat ze er zijn en zwaai ze uit. Opluchting en opvrolijking zullen je ten deel vallen!

20: Knap Een Uiltje

Rust lekker uit. Vaak voelen we ons slecht omdat we vermoeider zijn dan we denken. Doe een tukje op de bank of kruip een uurtje onder de wol en laad jezelf op deze manier op. In onze slaap verwerken we enorm veel van alle invloeden die we gedurende de dag opdoen. Gun jezelf de tijd om die indrukken actief te verwerken – door zelf even uit te schakelen. Welterusten!

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 11 t/m 20 •

Voelde je je neerslachtig vandaag? Boos? Verveeld?

Dan kun je meteen aan de slag met deze 10 nieuwe manieren om jezelf direct op te vrolijken.

En als die niet hielpen, kun je altijd nog op je kop gaan staan.

Je weet wel: to turn that frown upside down ☹ → 😊

Even serieus: een dag jezelf niet optimaal voelen is oké. Een paar daagjes is dat ook.

Maar na een week lijden wordt het tijd er iets aan te doen!

En gelukkig deel ik de aankomende tijd nog eens 50 opvrolijk-manieren met je.

Zodat jij opgevrolijkt je week tegemoet kan!

Liefs Samantha 2021

Lees Alle Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken

Lees ook eens:
Met Deze Simpele Truc Word Je Direct Positiever Over Jezelf
DeellijnAuthor Bio Box Samantha SpijkersOf volg me via:
PinterestWordPress