70 Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken • Header Groot

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken • Manier 41 t/m 50

Ontdek hoe geweldig je écht bent

70 Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken • Manier 41 t/m 50
70 Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken • Manier 41 t/m 50

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 41 t/m 50 •

Een nieuwe week betekent 10 nieuwe tips! Met deze 70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken • Manier 41 t/m 50 zorg jij er in no time voor dat je jezelf beter voelt. Vrolijker, opgewekter en dus gelukkiger. Met wederom muziek, leuke filmpjes en een inspirerend citaat.


70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 41 t/m 50 •

In 14 dagen heb je ze alle 70, maar laten we nog niet op de zaken vooruitlopen.

Want om bij de 70 manieren te komen om jezelf mee op te vrolijken, zullen we ook de stap van 41 naar 50 moeten zetten.

En dat doen we vandaag.

Lees dus snel de 70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken • Manier 41 t/m 50:

 

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 41 t/m 50 •

41: Ga Kleuren

“Kun je niet mediteren? Ga dan kleuren,” luidde ooit eens een advies aan mij. En weet je wat? Het werkt nog ook! Door te kleuren maak je je hoofd even leeg en ben je direct in het hier en nu. En dus niet bij al die problemen die je hoofd anders zwaar maken of je down laten voelen. Bovendien zie je direct resultaat in je kleurplaat. Je vindt er meer dan genoeg (gratis) te downloaden online of koop eens een Kleurboek Voor Volwassenen. Ik garandeer je: instant innerlijke rust.

42: Koop Bloemen Voor Jezelf

Bloemen hebben de ongelofelijke eigenschap om je op te vrolijken – echt waar! Ook al heb je er misschien niet zoveel mee, een bosje kleurige, fleurige vriendjes op tafel maakt van enig welke kamer direct een interessanter geheel. Bovendien vinden veel mensen het leuk om bloemen van een ander te krijgen. Waarom zou je ze dan niet cadeau doen aan jezelf? Niet alleen je woning fleurt ervan op, jouw humeur ook.

43: Word Warm Met Deze Gouwe Ouwe:

Met deze zomerse hit ben je in no time verlost van je innerlijke winterse bui 😉

44: Word Wijs Met Mark:

“The best way to cheer yourself up is to try to cheer someone else up”

• Mark Twain •

 

45: Doe Iets Liefs Voor Een Ander

Dit is natuurlijk een inkoppertje na de wijze woorden van meneer Twain, maar het scoort daardoor niet lager op de “vrolijk jezelf op”-schaal. Doe eens iets liefs voor een ander. Ga koffie zetten in het bejaardentehuis, lees voor op de kinderafdeling van de bibliotheek, laat een middagje asielhonden uit of help gewoon eens iemand met oversteken (of is dat een uitstervend iets?). Of sta op voor iemand in de bus. De beste, snelste manier om jezelf beter te voelen over jezelf, is door iets aardigs te doen voor een ander. 100%.

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 41 t/m 50 •

46: Ga Breien

Wat breien en kleuren gemeen hebben is dit: je ziet direct resultaat. Waarom is dat belangrijk? Het triggert namelijk het beloningssysteem in je hersenen: kijk eens! Dit heb ik zelf gemaakt, gaaf he? Je kunt direct zien wat je hebt gepresteerd en trots zijn op je zelf. En wie trots voelt, heeft geen ruimte om zich ergens rot over te voelen. Dus: breipennen erbij, gratis patroontje van internet plukken, wol inslaan en gaan met die banaan!

47: Bekijk Dierenfilmpjes Op Internet

Dieren vrolijken altijd op. Al heb je werkelijk helemaal niets met dieren, dan kun je alsnog keihard lachen om bijvoorbeeld rare geitenfilmpjes, pratende katten, ganzen die mensen achterna zitten of wat dan ook. Dieren doen soms de grappigste dingen en tegenwoordig is er altijd wel iemand in de buurt met een camera. Gelukkig voor jou, want dat betekent dat jij niet ver hoeft te zoeken naar opvrolijking!

48: Geniet Van Dit Geweldige Beestje:

Een stampende papegaai! Zo schattig!

 

49: Was Je Auto (Maar Erna… Yes!)

Dit komt dus van iemand die werkelijk een rothekel heeft aan haar auto wassen… Maar het gevoel erna! Oh yes! Ook hier geldt: je ziet direct resultaat én je hebt er zelf plezier van. Als je een auto hebt, natuurlijk, maar anders kun je ook je fiets/scooter/brommer/skateboard/skates/schoenen poetsen. Hard werk + harde resultaten = win-win. Bovendien kun je eventuele frustraties kwijt op je sponsje, je tuinslang, je emmertje of die vogelpoepvlekken op de motorkap. Leef je uit! En geniet daarna van je blinkende bolide.

50: Of Beter: Láát Je Auto Wassen

Nog beter dan je eigen vervoermiddel poetsen is natuurlijk door het te láten doen. Ga door de wasstraat of loof een beloning uit aan degene die het je uit handen neemt. Zo heb je én tijd gewonnen om iets anders te doen uit deze lijst én een schone auto (of fiets/scooter/brommer/skateboard/skates/schoenen). Je kunt 49 en 50 ook combineren, dan doe je het gezellig samen met iemand. Ook leuk en je hebt maar de helft van het werk. Aan het einde kun je dan samen terugkijken op een blinkend resultaat – en je er samen vrolijk over voelen.

Met deze 70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken • Manier 41 t/m 50 kun jij er deze week weer hard tegenaan – of wanneer je het nodig hebt, natuurlijk (want wie zegt dat je elke maandag met een rothumeur begint?).

Als je nooit meer een update, manier, reden of tip wilt missen, vergeet je dan niet aan te melden voor mijn blog. Je krijgt dan ook nog eens gratis een PDF met 7 Experimenten Voor Meer Zelfvertrouwen!

Dan begin je voortaan je week niet alleen in een goed humeur, maar ook nog eens met meer vertrouwen in jezelf.

Ik wens je een hele mooie, fijne, vrolijke en ijzersterke week toe.

Liefs Samantha 2021

Welke manieren pas jij toe om jezelf op te vrolijken?

Lees Alle Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken

Of doe de
Gratis Onzekerheidscheck
Author Bio Box Samantha SpijkersVolg me via:
PinterestWordPress