Roemeense roos (Groot)

NOOIT AF » Wekelijkse Wijsheid Op Dinsdag

Wekelijkse Wijsheid Op Dinsdag shortquote 2

Je hoeft niet religieus te zijn om van dit liedje te genieten – dat ben ik ook niet en doe ik wel. De betekenis is namelijk universeel en prachtig: jij bent nooit af. Je bent een “work in progress”. In het licht van persoonlijke groei zijn dat zo’n beetje de mooiste woorden die je kunt horen.

Spijkers Blogging Splitter
Spijkers Blogging - Niets Te Verbergen

» NOOIT AF – I AM STILL WORKING ON ME

Vroeger dacht ik dat ik, als ik de dertig eindelijk had gehaald, ik alles moest weten. Alles moest kunnen. Dat ik dan eindelijk mijn volledige, hele ik was.

Dat ik dan klaar was.

Nou, aankomende zaterdag word ik 34 en ondertussen weet ik het wel: ik ben er nog lang niet!

Persoonlijke groei houdt niet op, je kunt het je hele leven blijven doen. Er zijn altijd dingen aan jezelf die je wilt veranderen of die uit zichzelf veranderen, omdat je omgeving ook niet hetzelfde blijft.

Niets blijft zoals het is, aan alles komt een einde. En dat einde betekent ook een nieuw begin.

Met andere woorden: het leven staat nooit stil en jij als mens ook niet. Je bent nooit “af”.

 

Vergeet niet om af en toe ook eens te kijken waar je vandaan komt. Soms, als ik het gevoel heb vast te zitten, wil me dat nog wel eens een extra boost geven. Net dat spreekwoordelijke schouderklopje wat ik nodig heb om me ook voor mijn toekomst met volle kracht in te zetten.

Wanneer iets je nog niet lukt of je een slechte dag heb, bijt je daar dan niet in vast. Misschien gaat het morgen wel een stuk beter, omdat je vandaag de tijd kreeg de kennis op te doen die je morgen nodig hebt.

Je bent nooit klaar met groeien, veranderen, jezelf verbeteren, bijleren en wijsheid verzamelen. Elke dag valt er iets te leren.

En als het even niet gaat zoals je wilt, bedenk dan: “I am still working on me, I’m just unfinished.”

Spijkers Blogging Signature Liefs, Samantha
Samantha Spijkers Blogging Signature Met Info En Link

Wat vind jij van dit liedje? Pakt het je of juist helemaal niet? Laat het me weten in een reactie! ↓↓

Spijkers Blogging Splitter

Lees ook: HOE DAN!? 4 Tips Over Hoe Je Persoonlijke Groei Het Beste Aanpakt

Volg me vooral niet via sociale media, tenzij je je écht niet kunt bedwingen 😉

» Facebook | Pinterest «