Uitzicht over Bray, Ierland (Groot)

GENIETEN » Wekelijkse Wijsheid Op Dinsdag

Genieten klinkt soms makkelijker dan het is. Wie veel van zichzelf moet, wil nog wel eens vergeten stil te staan en simpelweg te genieten van het moment. In deze nieuwe rubriek Wekelijkse Wijsheid Op Dinsdag deel ik wekelijks een citaat of muziekvideo met je die mij inspireren en helpen om, in dit geval, te genieten.

Splitter Image Voor Spijkers Blogging Teksten
Spijkers Blogging - Niets Te Verbergen

 

Take A Step Back Evaluate What Is Important And Enjoy Life (TERI GARR)
Take a step back, evaluate what is important and enjoy life – TERI GARR

Ik hou niet van dinsdagen. Ik weet het: iedereen klaagt altijd over de maandagen want dan is het weekend voorbij. Hoe gek moet ik dan wel niet zijn om dinsdagen onprettig te vinden?

Maar dinsdagen zijn altijd bomvol bij mij. En de gedachte aan dat ik zoveel moet op die dag maakt vaak dat ik er bij voorbaat al wat tegenop zie. Uiteindelijk valt het altijd wel weer mee, maar dinsdagen zijn nog steeds niet mijn favoriet.

Toch geloof ik dat er in elke dag een genietmoment verborgen zit. Die momenten kunnen heel groot zijn, zoals een geweldig feest waar je naartoe mag, maar ook heel klein. Zo kan ik enorm genieten van een lekkere kop koffie of de wind in mijn gezicht als ik op de fiets zit.

 

Hoe dan ook, in mijn zoektocht naar een goede opsteker op deze drukke dinsdag kwam ik dit mooie citaat tegen van Teri Garr.

“Doe een stapje terug, kijk naar wat belangrijk is en geniet van het leven.” Prachtig toch? Kort maar krachtig!

Een perfecte herinnering aan dat niets écht moet, dat we zelf onze prioriteiten kiezen en dat er altijd, maar dan ook echt altijd wel iets te vinden is om van te genieten. Elke dag opnieuw.

Zelfs op dinsdag.

Ik wens jullie een hele mooie week toe met extra veel genietmomenten.

Spijkers Blogging Signature Liefs, Samantha
Samantha Spijkers Blogging Signature Met Info En LinkSplitter Image Voor Spijkers Blogging Teksten

Lees ook: Imperfect Is Het Nieuwe Perfect

» volg me via pinterest | facebook «