CONTACT

Via onderstaande gegevens neem je gemakkelijk contact met me op voor vragen, informatie of natuurlijk om een vrijblijvende intake aan te vragen.

Houd er rekening mee dat ik telefonisch bereikbaar ben op werkdagen van 13:00u – 20:00u. Wanneer je mijn voicemail inspreekt of een geschreven bericht stuurt, zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Samantha Spijkers – Spijkers Coaching

Telefoon: 06 – 20 25 01 89
E-mail: info@spijkerscoaching.nl
Facebook: facebook.com/spijkerscoaching
KvK-nummer: 71685723
Bezoekadres: Petrus Dondersplein 8D, Sint-Michielsgestel (1e verdieping). Ik huur een ruimte van Convenu, daar mag je dus aanbellen.

Het kantoorpand bevindt zich direct rechts naast eetcafé De Drie Zwaantjes. De smalle inrit kan misleidend lijken (alsof je iemands oprit op rijdt), dus hou hier rekening mee.

Er zijn beperkte parkeerplaatsen aanwezig voor de deur zelf, maar er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Kom je liever met het openbaar vervoer? Dat kan. Op het kaartje zie je de dichtstbijzijnde bushalte en welke buslijnen er stoppen. De halte heet (uiteraard) Petrus Dondersplein.

Helaas is deze locatie niet rolstoel toegankelijk. Neem contact met me op wanneer je slecht ter been bent, dan kijken we samen naar een meer passende locatie voor de duur van het traject.

Klik op de kaart om naar de Google Maps pagina te gaan!


Heb je liever dat ik contact met jou opneem? Dat kan! Vul dan dit formulier in.