Benieuwd naar hoe ik ben als coach?

En naar wat je uit een traject bij mij haalt?

Na afloop van een traject vraag ik mijn coachees altijd naar hun mening en beleving. In mijn Klantervaring Beleid lees je meer over hoe ik aan deze testimonials kom.

Hieronder lees je de ervaringen van mensen die je voorgingen:

 • Mijn ervaring met Samantha is heel goed. Ze is prettig in de omgang, creëert veiligheid en is kundig. Kan dingen vanaf verschillende kanten benaderen en op verschillende manieren uitleggen. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld vanzelf aan passende tips voor jou persoonlijk komt. Het werkt ook heel verhelderend. Ik heb het coachtraject als heel helpend en prettig ervaren, er was veel aandacht voor mijn vragen e.d. Mijn eigen gedrag heb ik beter leren herkennen, dus zelfkennis. Het feit dat ook dit soort zaken trainbaar is, is voor mij heel waardevol. Dus dat het niet in 1x kan lukken, oefening baart kunst. Dat maakt ook dat ik bijvoorbeeld een nieuwe presentatie die ik niet perfect vindt, niet meteen als falen hoop te zien maar als een proces. Ik zou het traject aanraden omdat het veel zelfinzicht geeft en je in stapjes leert om je problemen aan te pakken.

  Ellen
 • Ik ben enorm geholpen door dit coachtraject, ik heb er meer uitgehaald dan dat ik van te voren had gedacht. De praktische invulling die volgde maakt dat je de theorie daadwerkelijk in de praktijk gaat brengen. Ik zou dit traject zeker aanraden, er zijn zelfs mensen die ik dit gun. Ik vind Samantha een fijne coach. Ze ziet je, ze hoort je en ze oordeelt niet. Ze stelt de juiste vragen en is eerlijk. De positieve feedback, het enthousiasme heb ik enorm gewaardeerd. Samantha, ik heb je als heel fijn ervaren als coach en mens. Voor mij was je een goede match als coach. Jou informele maar professionele manier van werken heeft mij geholpen. Het naast mij staan, mij zelf laten nadenken door het stellen van vragen, mij mijn eigen keuzes laten maken en mij het vertrouwen geven dat ik het kon, heeft mij heel veel gebracht.

  Kim
 • Ik heb het coachtraject als zeer aangenaam ervaren, met goede begeleiding en timing. The Full Works heeft mij inzicht, opheldering, meer verbinding met mijzelf en mijn omgeving opgeleverd. Ik zou het traject zeker aanraden aan een ander! Het heeft een fijne opbouw en uitwerking (middels opdrachten) en de coach is vriendelijk. Samantha is openhartig, geïnteresseerd, eerlijk (ook over haar zelf), ze heeft een mega geheugen en is komisch. Bovendien is ze gedreven, geordend, vrolijk, goed voorbereid en houdt ze focus.

  Anne
 • Fijne coaching, persoonlijk en passend bij persoonlijk leven (werk/privé). Samantha begrijpt goed hoe je je voelt als je iets vertelt en komt met voorbeelden hoe je zoiets zou kunnen aanpakken. Ik heb door de tips in de sessies meer inzicht gekregen hoe dingen aan te pakken en heb met de geoefende stappen altijd iets om op terug te vallen of om in de praktijk te brengen. Daardoor sta ik sterker in mijn schoenen.

  Anoniem
 • Samantha heeft een sterk analytisch vermogen. Ze kon erg goed samenvatten wat voor mij de essentie was en hierdoor kwam ik tot het formuleren van de juiste doelen om constructief mee aan de slag te gaan. Samantha werkt respectvol, waardoor ik, zonder gene, voor mij pijnlijke ervaringen durfde te bespreken. Als in mijn kennissenkring iemand op zoek zou zijn naar een life- of loopbaan coach zou ik Samantha aanraden omdat zij, met heel veel respect, goed door kan vragen. Hierdoor wordt alles meer tastbaar en kom je tot de kern!

  Saskia
 • Samantha kan goed luisteren, analyseren, doorvragen, doordringen tot de essentie en je confronteren om juist ook die lastigere vragen niet uit de weg te gaan. Door het gesprek (of resultaten van een test) te analyseren en op basis daarvan het gesprek verder uit te bouwen, weet Samantha tot het juiste resultaat te komen. Ze kan achteraf de situatie ook uitstekend samenvatten.

  Henk
 • Over het algemeen genomen kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben over hoe dit traject is verlopen. Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Het traject heeft mij zeker geholpen. Eigenlijk kan ik iedereen aanraden die even met zichzelf in de knoop zit, om wat voor reden dan ook, om dit traject aan te gaan. Het kost je wat geld en tijd maar het is het dubbel en dwars waard. Ik heb een hoop geleerd over mezelf wat er voor zorgt dat ik momenteel in Australië een beter en gelukkiger persoon ben.

  Janneke
 • Samantha is heel rustig en doordacht, wat heel erg helpt (voor mensen zoals ik die soms wat drukker kunnen zijn). Ze laat zich niet zo erg van haar stuk brengen als er niet echt antwoorden worden gegeven. Daarnaast is ze super gestructureerd en komt 100% voorbereid naar de meetings.

  Saskia
 • Samantha was gewoon zichzelf waardoor het contact voor mij gelijkwaardiger voelde. Ze heeft een professionele houding en gebruikte haar humor en daardoor voelde voor mij het contact ook goed. Samantha is ordelijk en netjes. Ze is vriendelijk en beleefd, heeft gevoel voor humor en ze is empathisch.

  TD