Als je op zoek bent naar een strakke, gehaaide pagina die overloopt van de verborgen verkooptechnieken, dan zit je hier verkeerd. Want daar doe ik allemaal niet aan.

Ik ben veel te open en eerlijk om me daarmee bezig te houden. Bovendien…

Als jij hier bent, is dat omdat je interesse hebt in een familieopstelling. Misschien voor jezelf of mogelijk wil je ervaren hoe het is als representant.

In mijn praktijk kan beide.

Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen beslissen of een familieopstelling iets voor jou is. Ik ga je namelijk simpelweg vertellen wat zo’n opstelling precies is, wanneer je er baat bij hebt en wat het inhoudt om met menselijke representanten te werken.

Dus geen zweverige poespas, geen gedramatiseerd taalgebruik, geen psychologische trucjes om jou op de BOEK NU knop te laten drukken. Eerlijk gezegd kost me dat veel te veel moeite en gedoe. Je vindt hieronder dus een pagina á la Samantha: geschreven zoals ik ben als persoon.

Met als uitgangspunt: jouw interesse + mijn informatie. Dan mag jij daarna zelf beslissen of dat een goede match lijkt.

Waarom een opstelling?

Familieopstellingen komen voort uit de systeemtheorie. Deze theorie stelt dat elke familie een systeem is, waarbinnen iedereen een eigen plek heeft.

Als je op de juiste plek staat, gaat het goed met je. Sta je niet op de juiste plek, dan gaat het niet goed met je.

(Uiteraard zegt deze theorie veel meer, maar dit is even in een notendop wat belangrijk is voor jou om te weten.)

Er zijn ontelbaar veel redenen en manieren om niet op je eigen plek te staan. Een familieopstelling helpt je om te onderzoeken waar je op dit moment wél staat. En hoe je wél op je eigen plek terechtkomt.

Wat kun je merken als je niet op jouw eigen plek binnen jouw familiesysteem staat?

Dit is slechts een kleine greep uit alle dingen die een teken zijn dat je niet op de juiste plek staat.

Eigenlijk geldt: als jij het gevoel hebt dat het leven tegenzit, op welke manier dan ook, dan sta je waarschijnlijk niet op de juiste plek.

Je voelt dat je wél goed staat als dingen je makkelijk afgaan, je geniet van de dingen die je doet, je lekker in je vel zit, je weinig zorgen maakt en je je fysiek prima voelt. Kortom: als het leven je lijkt toe te lachen.

Op je plek gaan staan is absoluut niet onmogelijk, hoe ver je nu misschien ook denkt dat je ervan bent verwijderd.

Want het is jouw plek en er is maar één jij. Die plek is van jou, hoort bij jou en zal ook altijd de enige juiste plek in jouw familiesysteem zijn voor jou. Die plek gaat nergens heen.

Jij wel. En dat betekent dat jij, ook als je mijlenver van jouw plek bent weggelopen, er  altijd weer naar terug kunt keren. Altijd.

Ervaring:

Review Anne FO
Anne
Vraagsteller
error: Deze content is beschermd