» PRIVACYVERKLARING

 

Deze privacyverklaring is opgesteld door Spijkers Coaching, www.spijkerscoaching.nl. De verantwoordelijkheid voor de verwerking van de persoonsgegevens zoals aangegeven in deze verklaring ligt bij Spijkers Coaching.

 

Bescherming persoonsgegevens

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig met je gegevens om. Boven alles is het belangrijk om te weten dat ik jouw gegevens nóóit aan derden zal verstrekken en/of verkopen.

Je persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Met het voortzetten van het gebruik van spijkerscoaching.nl ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden zoals vermeld in onderstaand privacybeleid.

 

Over mij

Spijkers Coaching wordt beheerd door Samantha Spijkers

Spijkers Coaching
Lidwinastraat 24
5262 EP Vught

Info@spijkerscoaching.nl
https://www.spijkerscoaching.nl

KvK: 71685723

 

Welke gegevens verzamelt Spijkers Coaching?

Wanneer je bent aangemeld om updates te ontvangen van mijn blog (Spijkers Blogging, Niets Te Verbergen, hierna ook “nieuwsbrief”), een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis gesprek, een contactformulier hebt ingevuld of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen.

Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

Voor- en achternaam
Om je te kunnen identificeren en correct aan te kunnen spreken

E-mailadres
Om de nieuwsbrief te ontvangen als je je daarvoor hebt aangemeld, contact met je op te nemen, je de factuur toe te sturen, afspraken met je te plannen en voor verdere correspondentie betreffende het doel waarvoor ik je e-mailadres heb ontvangen.

Telefoonnummer
Om contact met je op te nemen bij eventuele vragen of aanpassingen in afspraken (bijvoorbeeld het verschuiven of annuleren van een gepland gesprek).

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en/of telefonisch
Om contact en coaching, als daartoe is gekozen, met jou beter af te kunnen stemmen op jou als uniek persoon.

Daarnaast wordt er data verzameld die belangrijk zijn voor het optimaliseren van mijn website. Deze data worden deels geanonimiseerd, waardoor zij niet te herleiden zijn. Denk bijvoorbeeld aan de volgende gegevens:

IP-adres
Soort browser
Soort apparaat waarmee je mijn website bezoekt (mobiel, desktop, tablet, etc.)

Locatie (binnen of buiten Nederland)

 

Met welk doel verzamelt Spijkers Coaching jouw persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres worden gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven. Dit wordt alleen gedaan met de gegevens die ik verkrijg via het aanmelden voor mijn blog. Niet met gegevens die je via mijn contactformulier indient.
  • Je voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij mijn contactformulier worden gebruikt om te kunnen antwoorden op je contactvraag. Deze gegevens komen binnen per e-mail (beveiligd met een SSL-certificaat) en worden niet langer opgeslagen dan noodzakelijk is om aan het doel van het verkrijgen van deze gegevens te kunnen voldoen. De e-mails worden vervolgens verwijderd van de server.
  • Wanneer je mijn contactformulier invult, zijn jouw voornaam en e-mailadres minimaal nodig om je van een reactie te kunnen voorzien. Je IP-adres wordt tevens gecontroleerd om te zien of je geen spambot bent.
  • Wanneer je een reactie plaatst onder een blogbericht, wordt jouw naam bij je reactie getoond en je IP-adres gecheckt om te zien of je een spambot bent. De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden aan het eind van elke maand verwijderd. Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen zonder persoonsgegevens achter te laten.

 

Jouw gegevens op spijkerscoaching.nl

Als je je hebt aangemeld voor mijn blog, kun je je te allen tijde weer uitschrijven door op de link onderaan de ontvangen mails te klikken of contact met mij op te nemen via info@spijkerscoaching.nl

Je e-mailadres wordt dan direct (of indien er contact met mij is opgenomen zo snel mogelijk) uitgeschreven van de maillijst en zal uiterlijk aan het einde van dezelfde maand definitief verwijderd zijn uit mijn e-mailsysteem.

Je persoonsgegevens aangaande de e-maillijst worden opgeslagen in mijn e-mailsysteem en dit gaat via de servers van MailerLite (https://www.mailerlite.com). Meer informatie over hoe MailerLite met jouw gegevens omgaat vind je in hun privacybeleid: https://www.mailerlite.com/privacy-policy.

 

Beveiliging persoonsgegevens

Spijkers Coaching heeft passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat (Secure Socket Layer), zorgen ervoor dat jouw gegevens alleen zichtbaar zijn voor jouzelf en onze server.

Je kunt de beveiliging herkennen door het gesloten slot-icoontje voor de URL alsook aan de https voor het adres van deze website.

Spijkers Coaching neemt de bescherming van jouw gegevens heel serieus. Als je desondanks het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik van je gegevens, neem dan contact op met info@spijkerscoaching.nl.

 

Cookies

Voor een compleet overzicht en volledige informatie over welke cookies er op spijkerscoaching.nl worden gebruikt, alsook de mogelijkheid deze cookies aan- en uit te zetten, verwijs ik je graag door naar mijn cookiebeleid: https://www.spijkerscoaching.nl/cookiebeleid-eu/.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen in de browser van je computer, smartphone of tablet.

Ik gebruik op mijn website zogeheten technische of functionele cookies en analytische cookies.

Spijkerscoaching.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en te kunnen optimaliseren.

Daarnaast plaats ik cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat ik op maat gemaakte content kan aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan mijn website heb ik je al geïnformeerd over deze cookies en heb ik je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Cookies uitschakelen en verwijderen

Via je internetbrowser kun je cookies automatisch of handmatig verwijderen. Je kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden.

Een andere mogelijkheid is dat je je internetbrowser zodanig instelt dat je een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kun je vinden in de instructies van de Help-functie van je browser.

Let op: mijn website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als je wel de cookies in je browser verwijderd, worden ze na je toestemming opnieuw geplaatst wanneer je mijn site opnieuw bezoekt.

Heb je verder nog vragen over de cookies op Spijkers Coaching? Neem dan contact met mij op via info@spijkerscoaching.nl.

 

Links

Op mijn website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op één van deze links te klikken, surf je naar een website buiten spijkerscoaching.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik je door naar de cookie- of privacyverklaring van de desbetreffende website voor meer informatie over hun cookiegebruik.

 

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ik ze heb ontvangen. Als je je uitschrijft van mijn blog mailing, zullen je gegevens uiterlijk aan het einde van de betreffende maand uit mijn e-mailsysteem verwijderd zijn.

De gegevens van bestaande klanten worden 1 jaar na het afsluiten van het coachtraject verwijderd, met uitzondering van de factuurgegevens.

De gegevens van potentiële klanten worden niet langer dan een half jaar bewaard indien er geen overeenkomst tot stand komt.

De gegevens in mijn boekhoudsysteem bewaar ik tenminste 7 jaar, om onder andere aan mijn wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichte bewaartermijn door mij verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Spijkers Coaching verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Spijkers Coaching blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Ieder verzoek dient te worden vergezeld van een ondertekende kopie van een geldig legitimatiebewijs en het adres waarop er contact met je kan worden opgenomen.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij e-mailen via info@spijkerscoaching.nl.

 

Vragen

Heb je naar aanleiding van de informatie in deze privacyverklaring nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met me op via info@spijkerscoaching.nl of via mijn contactformulier op de website.

 

Wijzigingen

Spijkers Coaching behoudt zich het recht voor om, waar nodig, wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van de laatste versie van deze privacyverklaring. Spijkers Coaching raadt je aan regelmatig na te gaan of er aanpassingen zijn.


Meest recente versie: 8 april 2021