SPIJKERS COACHING

OVER SPIJKERS COACHING | VEELGESTELDE VRAGEN

OVER MIJ:

Mijn naam is Samantha Spijkers.

In 2017 startte ik met de opleiding Registeropleiding tot Professioneel Coach van Balansgroep en in 2018 rondde ik deze succesvol af.  Mijn diploma is NOBCO-geaccrediteerd en hoewel ik geen lid ben van de NOBCO, hou ik me volledig aan hun ethische gedragsnormen.

Hiervoor heb ik sociologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, waar ik uiteindelijk Met Genoegen mijn diploma behaalde. Met sociologie als achtergrond was de basis gelegd om een goede life coach te worden!

Mijn aanpak is open en professioneel. Met een vleugje humor, want dat is wat mij onderscheidt van andere coaches. Hiermee stel ik jou snel op je gemak en creëer ik een veilige omgeving waarin jij jezelf durft te zijn. MEER OVER MIJ


OVER DE BALANS KLEURENTEST

De Balans Kleurentest (BKT) is ontwikkeld door de Balansgroep en is een fantastische manier om iemands drijfveren te meten!

Middels een vragenlijst geef je aan in hoeverre jij jezelf herkent in verschillende uitspraken en statements en aan de hand daarvan berekent de test jouw persoonlijke score op 9 verschillende drijfveren.

Elke drijfveer is gekoppeld aan een specifieke kleur en zo verschijnt er een kleurrijk overzicht van wat jou als persoon motiveert!

De BKT is een geweldige manier om snel inzicht te krijgen in kwaliteiten die jij bezit, maar ook de valkuilen waar je voor op moet passen. MEER OVER DE BALANS KLEURENTEST