» WAT IK JOU TE BIEDEN HEB

 

» Voor Wie Is Spijkers Coaching?

Ik coach vrouwen die zich onzeker voelen over zichzelf, die zich altijd aanpassen aan een ander. Vrouwen die stiekem heel goed weten WAT ze willen veranderen aan zichzelf, maar niet HOE ze dat het beste doen. Ik coach jou door aandacht en acceptatie naar een assertiever leven.

Herken jij je in één of meer van de volgende stellingen?

›› Ik heb het gevoel dat ik niet goed genoeg ben
›› Ik pas me (te) gemakkelijk aan aan anderen
›› Ik ben een echte people pleaser: ‘nee’ zeggen kan ik niet
›› Ik pieker vaak over wat anderen over mij denken
›› Ik heb graag overal controle over, daarom wil ik alles perfect doen

Herken jij je in één of meer van bovenstaande zinnen? Dan heb ik goed nieuws voor je: je bent hier helemaal goed!

Je bent niet de enige die zich zo voelt of heeft gevoeld. Hoe denk je dat ik op deze uitspraken kom? Ik ben jarenlang ervaringsdeskundige geweest. Ik weet precies hoe het voelt om “niet goed genoeg” te zijn of om jezelf weg te cijferen voor een ander.

En ik weet dus ook hoe je dat kunt veranderen.

 

De basis van mijn coaching zijn mijn drie A’s: door aandacht te geven aan jezelf en jezelf te accepteren als de unieke persoon die jij bent, krijg jij meer zelfvertrouwen en word je assertiever.

Want je hebt écht wel grenzen. En die kun je écht wel bewaken op een manier die goed voelt voor jou en die respectvol is naar een ander toe. Dat kun je allemaal leren. Bij mij.

Hieronder lees je welke trajecten ik aanbied. Neem de informatie op je gemak door en als je vragen hebt mag je die altijd stellen of “loop” eens binnen bij mijn online inloopspreekuur.

Spring naar:
The Full Works | Halfway There | Plain & Simple
 

Klik voor een investeringsoverzicht (PDF)

Geïnteresseerd in een traject voor je werknemer(s)? Dat kan ook! Al mijn trajecten bied ik ook aan aan zakelijke klanten. Echter zijn de kosten hiervoor van meerdere factoren afhankelijk. Vraag altijd eerst een offerte aan of neem contact met me op.

Corona & Coaching

Spijkers Coaching houdt zich aan de coronamaatregelen zoals opgelegd door onze overheid. Ik verwacht van jou hetzelfde, zodat onze gesprekken jou verder blijven helpen en niemand per ongeluk ziek wordt.

Hou rekening met het volgende:

Kies je voor online gesprekken dan krijg je 10% korting op je traject (meer informatie)Zit jij binnenkort in deze coacheestoel?

Kies je voor face-to-face gesprekken dan kan dat op veilige afstand van elkaar. Gesprekken duren niet langer dan max. 1,5 uur.

Aanvullende coronaregels van de ruimte die ik huur:

» Een mondkapje is niet verplicht, maar mag wel
» Was bij binnenkomst je handen met water en zeep
» Kom niet te vroeg naar de locatie (max. 10 minuten voor aanvang gesprek)
» Wacht met naar binnengaan totdat ik je binnenlaat/ophaal bij de voordeur
» Hou 1,5m afstand

 

» WELK TRAJECT PAST BIJ JOU?

The Full Works – Volledig Traject*

Mijn coaching is zo opgebouwd dat we eerst zorgen dat jouw basis goed is. Je kunt immers ook geen stevig huis bouwen zonder stevige fundering en dat is met je zelfbeeld net zo.

The Full Works bestaat uit twee delen, namelijk het deel waarin we jouw basis sterk maken (jouw stevige fundering leggen) en het tweede deel waarin we jouw assertiviteit opbouwen bovenop die basis (het stevige huis).

En als die basis sterk is, kan je er heel veel bovenop bouwen!

Je boekt met dit volledige traject dus dubbele resultaten: na de eerste helft weet jij precies wie je bent, wat je wilt en waar je in uitblinkt. Je zelfvertrouwen is toegenomen en vormt jouw fundering voor deel twee. Niemand die jou ooit nog wat wijsmaakt, want jij weet wie je bent en wat je aan jezelf hebt.

» Op de helft van dit traject heb jij een sterke basis gelegd voor een positief zelfbeeld en een assertiever leven. Je zelfvertrouwen is toegenomen.

 

De tweede helft van The Full Works bestaat uit oefenen. Oefenen, oefenen, oefenen! Immers: oefening baart kunst. Jij wilt assertiever worden? Dat kan maar op één manier. En dat is door – juist! – oefenen.

Als je iets veranderd wilt hebben in je leven, zul je iets moeten veranderen in je leven. We kijken samen naar wat jij wilt bereiken en hoe je dat aanpakt. En omdat je basis nu sterk is, gaat het je allemaal lukken!

Assertief zijn is weten wat je wilt, je mening durven uiten, voor jezelf opkomen en respect hebben voor een ander. De eerste stap naar assertiviteit is kiezen voor jezelf. Ben jij er klaar voor om die keuze te maken?

» The Full Works geeft je:

» Een positief zelfbeeld als sterke basis – jij ervaart dat je goed genoeg bent!
» Een goed zelfinzicht en zelfvertrouwen
» Aandacht voor en acceptatie van jezelf
» Meer assertiviteit, want:
» Je innerlijke control freak kan met pensioen, want jij laat de touwtjes makkelijker los
» “Nee” zeggen is geen uitdaging meer, maar een heel mooi woord
» Niemand walst meer over jouw grenzen heen – jijzelf dus ook niet!
» Je durft je te laten zien, horen en gelden
» Je piekert niet meer over de meningen van anderen – die van jou is belangrijker!
» Je voelt je vrijer, sterker en gelukkiger

Gefeliciteerd! Je bent assertief!

Praktische Informatie:

Investering: klik hier
Aantal sessies: 8
Duur van 1 sessie: c.a. 1,5 uur
Duur van traject: c.a. 4,5 maand
Inclusief persoonlijke rapportage: ja
Gratis intake: altijd!
Korting wanneer sessies online/digitaal: 10%

Vraag een gratis intake aan

Halfway There – Verkort Traject*

Halfway There is een verkort traject waarin we enkel kijken naar jouw basis. Je eindigt met meer zelfinzicht en zelfvertrouwen en een stevige fundering om je spreekwoordelijke huis op te bouwen.

Dit traject is uitermate geschikt wanneer je merkt dat je heel goed bent in het benoemen van slechte kwaliteiten van jezelf, maar je wilt uitzoeken waar je allemaal goed in bent. Of wanneer je meer inzicht wilt krijgen in waarom je bepaalde dingen doet – of juist niet.

Dit korte maar krachtige traject geeft antwoord op vragen als: wie ben ik? Wat kan ik? Waar ben ik goed in?

Maar ook: wat houdt mij tegen? Wat zijn mijn persoonlijke valkuilen? Welk gedrag vertoon ik wanneer iets tegenzit?

» Na Halfway There weet jij waar jij in uitblinkt en waarom jij waardevol bent. De basis is gelegd voor een sterk zelfvertrouwen!

 

Praktische Informatie:

Investering: klik hier
Aantal sessies: 5
Duur van 1 sessie: c.a. 1,5 uur
Duur van traject: c.a. 2 maanden
Inclusief persoonlijke rapportage: ja
Gratis intake: altijd!
Korting wanneer sessies online/digitaal: 10%

Vraag een gratis intake aan

Plain & Simple – Losse Sessie

Losse sessies zijn te boeken wanneer het aantal sessies van je gekozen traject niet voldoende voelen of wanneer je een traject hebt doorlopen en op een later moment alsnog een extra ruggensteuntje kunt gebruiken. Dit kan ook jaren later zijn.

Hoewel het bijna niet voorkomt, kan het zijn dat het niet lukt je gewenste resultaten te behalen binnen het aantal sessies van jouw traject. In deze uitzonderlijke gevallen kan ik als coach aangeven dat een extra sessie misschien redding brengt. Vrees niet, dit gebeurt altijd in overeenstemming met jou. Ook jij kunt, wanneer daar behoefte aan is, aangeven een extra sessie te willen.

Losse sessies worden apart in rekening gebracht.

Praktische Informatie:

Investering: klik hier
Duur van sessie: c.a. 1,5 uur
Duur van traject: n.v.t.
Inclusief persoonlijke rapportage: nee
Gratis intake: n.v.t.
Korting via videobellen: 10%

Vraag een gratis intake aan

Klik voor een investeringsoverzicht (PDF)


* Elk traject is uniek omdat elke persoon anders is en om jou het beste te kunnen helpen bij je probleem of met je vraag kan het zijn dat de inhoud van je traject gedurende de looptijd ervan afwijkt van wat ik hier omschrijf. Bijvoorbeeld wanneer blijkt dat de methoden of technieken niet aansluiten op jouw doel of persoonlijkheid. Aanpassingen worden altijd gedaan in samenspraak met jou. Er gebeurt dus niets achter je rug om of zonder jouw toezegging.