TARIEF SPIJKERS COACHING: €75,- PER UUR (inclusief BTW)

Mijn uurtarief is €75,- (inclusief BTW). Een sessie duurt 1,5 uur en per sessie betaal je dus €112,50. Ik werk met trajecten van 5 of 8 sessies, een losse sessie is enkel (bij) te boeken wanneer het gekozen traject niet voldoende is om je te helpen of wanneer je later, na afloop van een traject, gebruik wilt maken van een extra duwtje in de rug. Lees hieronder verder voor meer informatie over en de prijzen van de verschillende trajecten.

De onderstaande trajecten zijn gebaseerd op particuliere aanvragen. Een coachtraject aanvragen voor een werknemer (op locatie)? Dat kan uiteraard ook. Hou dan rekening met bijkomende kosten zoals reistijdvergoeding, reiskostenvergoeding en een vergoeding voor het opmaken van een extra rapport voor jou als werkgever. Deze kosten zijn variërend en locatie-afhankelijk (voor het extra rapport reken ik €40,-, incl BTW). Vraag dus altijd eerst een offerte aan. Dit kan vrijblijvend via info@spijkerscoaching.nl of dit formulier.


TRAJECTEN

Spijkers Coaching is er voor iedereen die iets wil veranderen in zijn of haar leven en daar wel wat hulp bij kan gebruiken. Maar vooral wanneer je je anders voelt dan anderen, jezelf als buitenbeentje ziet of het spreekwoordelijke zwarte schaap bent in je familie en op zoek bent naar jouw eigen weg in het leven, kan ik je helpen!

De verschillende trajecten zijn geschikt voor zowel levens- als loopbaanvragen. De inhoud en aanpak ervan hangen af van je coachvraag: wil jij iets veranderen in je privéleven of in je professionele leven? Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kan ik aangeven of en hoe ik je hierbij kan helpen. Dit eerste gesprek, de intake, is altijd gratis.

WELKE TRAJECTEN ZIJN ER:

Plain & Simple – Losse Sessie (1,5 uur)

Losse sessies zijn enkel voor wanneer de standaard 5 – 8 gesprekken van de andere trajecten niet voldoende zijn om je probleem aan te pakken of wanneer je een traject hebt doorlopen, maar op een later moment alsnog een extra ruggensteuntje kunt gebruiken.

Tijdens de loop van een traject kan ik als coach in een enkel geval aangeven dat een extra sessie gewenst is. Dit gebeurt echter altijd in overeenstemming met jou. Ook jij kunt, wanneer daar behoefte aan is, aangeven een extra sessie te willen.

Losse sessies worden apart in rekening gebracht.

VRAAG EEN GRATIS INTAKE AAN

 


Halfway There – Verkort Traject (5 sessies)*

De prijs van een Verkort Traject is €525,- (inclusief BTW)*

In 5 sessies onderzoeken we wie jij bent aan de hand van:

Je persoonlijke of zakelijke coachvraag
Een elementenonderzoek
Jouw levenscirkel
De Balans Kleurentest
Jouw belangrijkste kernkwadranten en kwaliteiten
Jouw persoonlijke of zakelijke biografie

In de vijfde sessie staan we stil bij hoe jij het traject hebt ervaren. Dit gesprek is puur om terug te blikken op je verkregen inzichten en geldt tevens als laatste evaluatiemoment en afsluiting voor het traject. Daarom duurt deze laatste bijeenkomst minder lang dan een normale sessie (max 1 uur).

Dit traject is interessant voor mensen die nog niet duidelijk in beeld hebben wie zij zijn en wat hun kwaliteiten en pluspunten zijn.

Sessies duren 1,5 uur. Voorafgaand aan de sessie zal ik je één of meerdere opdrachten laten maken en na afloop van elke sessie wordt gevraagd om een kort reflectieverslag. Aan het einde van het traject vraag ik om een evaluatie en ontvang je van mij een rapportage van je ontwikkelingen en inzichten.

VRAAG EEN GRATIS INTAKE AAN


The Full Works – Volledig Traject (8 sessies)*

De prijs van een Volledig Traject is €900,- (inclusief BTW)*

Dit volledige traject bestaat uit 8 sessies, waarin we niet alleen kijken naar wie jij bent, maar ook naar wat je wilt bereiken. We gaan met het volgende aan de slag:

Je persoonlijke of zakelijke coachvraag
Een elementenonderzoek
Jouw levenscirkel
De Balans Kleurentest
Jouw belangrijkste kernkwadranten en kwaliteiten
Jouw persoonlijke of zakelijke biografie
Jouw persoonlijke of zakelijke doelen en acties

Het volledige traject bestaat als het ware uit twee delen: onderzoeken hoe jij als persoon in elkaar steekt (4 sessies) en met je doelen en acties aan de slag gaan (4 sessies). Dit laatste gedeelte kost in verhouding meer tijd, moed en inspanning. Immers, je moet uit die comfort zone komen!

Zo in een lijst lijkt het misschien alsof een volledig traject niet veel méér biedt dan een verkort traject, maar niets is minder waar. Bij een volledig traject krijg je alles wat je bij een verkort traject krijgt, plus je wordt in beweging gezet. En die beweging gaat ervoor zorgen dat jij je doelen haalt!

Dit traject is geschikt voor mensen die van hun dromen werkelijkheid willen maken, hun wensen willen verwezenlijken, klaar zijn voor verandering of toe zijn aan iets nieuws.

Sessies duren 1,5 uur. Voorafgaand aan de sessie zal ik je één of meerdere opdrachten laten maken en na afloop van elke sessie wordt gevraagd om een kort reflectieverslag. Aan het einde van het traject vraag ik om een evaluatie en ontvang je van mij een rapportage van je ontwikkelingen en inzichten.

VRAAG EEN GRATIS INTAKE AAN


* Elk traject is uniek omdat elke persoon anders is en om jou het beste te kunnen helpen bij je probleem of met je vraag kan het zijn dat de inhoud van je traject gedurende de looptijd ervan afwijkt van wat ik hier omschrijf. Bijvoorbeeld wanneer blijkt dat de methoden of technieken niet aansluiten op jouw doel of persoonlijkheid. Aanpassingen worden altijd gedaan in samenspraak met jou. Er gebeurt dus niets achter je rug om of zonder jouw toezegging.