» WAT IK JOU TE BIEDEN HEB

 

» Voor Wie Is Spijkers Coaching?

Ik leer vrouwen die zich onzeker voelen over wie ze zijn en wat ze kunnen meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, zodat ze assertiever (en daarmee gelukkiger) worden.

Herken jij je in één of meer van de volgende zinnen? Dan zit je hier goed!

›› Ik heb het gevoel dat ik niet goed genoeg ben
›› Ik schaam me voor wie ik ben of wat ik doe
›› Ik maak me zorgen om wat anderen van mij vinden
›› Ik pas me (te) gemakkelijk aan aan anderen
›› Ik zou vaker “nee” willen kunnen zeggen
›› Ik ben een echte people pleaser; anderen komen altijd op 1 bij mij
›› Ik voldoe niet aan de verwachtingen van anderen
›› Ik ben bang om fouten te maken, daarom wil ik alles perfect doen

Bij mij ben je welkom zoals je bent, met al je gebreken… en al je kwaliteiten! Door aandacht te schenken aan wat jou bijzonder maakt, leer je focussen op waar je goed in bent en te accepteren wat je niet kunt veranderen aan jezelf.

En door die aandacht en acceptatie word jij assertiever.

Want je hebt écht wel grenzen. En die kun je écht wel bewaken op een manier die goed voelt voor jou en die respectvol is naar een ander toe. Dat kun je allemaal leren.

En daar help ik je graag bij!

We gaan samen hard aan de slag zodat jij veel vooruitgang boekt. Sessies bij mij zijn intensief, maar er wordt ook altijd veel gelachen. Humor lucht namelijk op! En het maakt de reis buiten je comfortzone een stuk leuker.

Hieronder lees je welke trajecten ik aanbied. Neem de informatie op je gemak door en als je vragen hebt mag je die altijd stellen.

Spring naar:
The Full Works | Halfway There | Plain & Simple
 

Klik voor een volledig tarievenoverzicht (PDF)

Geïnteresseerd in een traject voor je werknemer(s)? Dat kan ook! Al mijn trajecten bied ik ook aan aan zakelijke klanten. Echter zijn de kosten hiervoor van meerdere factoren afhankelijk. Vraag altijd eerst een offerte aan of neem contact met me op.


» WELK TRAJECT PAST BIJ JOU?

The Full Works – Volledig Traject*

Om assertiever te kunnen worden moet je eerst duidelijk weten wie je bent. Wat maakt jou sterk? Waar liggen jouw kwaliteiten? Wat motiveert jou? Wat maakt jou uniek?

Waarschijnlijk vind je het makkelijker om te bedenken waar je slecht in bent dan om iets te vinden waar je in uitblinkt. Toch hebben we allemaal onze unieke goede eigenschappen en vaardigheden! Oók als je ze zelf niet ziet! Daar ben ik voor, weet je nog? Samen gaan wij jouw kwaliteiten vinden, koesteren én inzetten gedurende dit traject.

De eerste helft van The Full Works bestaat uit zelfonderzoek en hier worden de volgende vragen beantwoord: wie ben ik? Wat kan ik? Waar ben ik goed in? We gaan in kaart brengen wie jij bent en waar jij in uitblinkt.

Nu die assertiviteit nog. Dat doen we in de tweede helft, waarin we in kaart brengen hoe assertiviteit er voor jou uitziet. Is het nee leren zeggen? Of grenzen stellen? Misschien wil jij graag je mening durven uiten of minder piekeren om wat een ander mogelijk van jou vindt. Het kan allemaal.

We kijken samen wat assertiviteit voor jou inhoudt en hoe jij dat bereikt op een manier die bij jou past. Stap voor stap. Daarbij mag je onbeperkt gebruik maken van al je goede eigenschappen en kwaliteiten die we hiervoor in kaart brachten.

Je mag oefenen op mij, want ik bijt niet. Ik lach je ook niet uit. Ik bied je juist de ruimte en de vrijheid om assertiever te worden in een veilige omgeving, waarin het oké is als het niet direct goed gaat. Oefening baart kunst, dus oefenen we samen.

Dat oefenen werpt sneller vruchten af dan je denkt en voor je het weet sta jij opeens sterk in je schoenen!

Praktische Informatie:

Kosten traject (particulier): €900,- (inclusief BTW)**
Aantal sessies: 8
Duur van 1 sessie: c.a. 1,5 uur
Duur van traject: c.a. 4,5 maand
Inclusief persoonlijke rapportage: ja
Gratis intake: altijd!
Korting wanneer sessies online/digitaal: 10%

Vraag een gratis intake aan


Halfway There – Verkort Traject*

Focus jij vooral op je negatieve kanten? Weet jij precies te benoemen waar je allemaal slecht in bent, maar heb je moeite met opsommen waar je goed in bent?

Als het antwoord op die vragen JA is of als jij wilt onderzoeken waar jouw kwaliteiten liggen, maar je (nog) geen zin hebt om daarna aan de slag te gaan met assertiviteit, is Halfway There het geschikte traject voor jou!

In 5 sessies gaan we op zoek naar antwoorden op de vragen: wie ben ik? Wat kan ik? Waar ben ik goed in?

Maar ook: wat houdt mij tegen? Wat zijn mijn persoonlijke valkuilen? Welk gedrag vertoon ik wanneer iets tegenzit?

Als je dat weet én je weet precies waar je sterk in bent, dan ligt de weg vrij voor jouw zelfvertrouwen om te groeien.

Praktische Informatie:

Kosten traject (particulier): €562,50 (inclusief BTW)**
Aantal sessies: 5
Duur van 1 sessie: c.a. 1,5 uur
Duur van traject: c.a. 2 maanden
Inclusief persoonlijke rapportage: ja
Gratis intake: altijd!
Korting wanneer sessies online/digitaal: 10%

Vraag een gratis intake aan


Plain & Simple – Losse Sessie

Losse sessies zijn te boeken wanneer het aantal sessies van je gekozen traject niet voldoende voelen of wanneer je een traject hebt doorlopen en op een later moment alsnog een extra ruggensteuntje kunt gebruiken. Dit kan ook jaren later zijn.

Hoewel het bijna niet voorkomt, kan het zijn dat het niet lukt je gewenste resultaten te behalen binnen het aantal sessies van jouw traject. In deze uitzonderlijke gevallen kan ik als coach aangeven dat een extra sessie misschien redding brengt. Vrees niet, dit gebeurt altijd in overeenstemming met jou. Ook jij kunt, wanneer daar behoefte aan is, aangeven een extra sessie te willen.

Losse sessies worden apart in rekening gebracht.

Praktische Informatie:

Kosten sessie (particulier): €112,50 (inclusief BTW)**
Duur van sessie: c.a. 1,5 uur
Duur van traject: n.v.t.
Inclusief persoonlijke rapportage: nee
Gratis intake: n.v.t.
Korting via videobellen: 10%

Vraag een gratis intake aan

Klik voor een volledig tarievenoverzicht (PDF)


* Elk traject is uniek omdat elke persoon anders is en om jou het beste te kunnen helpen bij je probleem of met je vraag kan het zijn dat de inhoud van je traject gedurende de looptijd ervan afwijkt van wat ik hier omschrijf. Bijvoorbeeld wanneer blijkt dat de methoden of technieken niet aansluiten op jouw doel of persoonlijkheid. Aanpassingen worden altijd gedaan in samenspraak met jou. Er gebeurt dus niets achter je rug om of zonder jouw toezegging.

** Krijg je jouw traject vergoed door je werkgever of bén jij juist die werkgever en wil je een traject aanvragen voor een medewerker? Vraag dan altijd eerst een offerte aan in verband met eventuele bijkomende kosten (reiskosten, werkgeversrapportage, etc.)