"Ik ben niet goed genoeg..."

Altijd maar twijfelen aan jezelf? Angst dat je niet goed genoeg bent? Sta jij op standje piekeren? Minder onzekerheid, meer zelfvertrouwen en zelfverzekerd JOUW leven leiden. Dat is waar mijn coaching op is gericht.

START HIER

Welkom!

Ik verwachtte je al. En eindelijk ben je hier!

Klaar om de eerste stappen te zetten naar een zelfverzekerd leven, met veel meer vertrouwen in jezelf 💪

Dus laten we meteen beginnen met jouw onzekerheid te overwinnen.

Want je hebt er lang genoeg mee rondgelopen.

Ik ben druk bezig mijn bedrijf een nieuwe invulling te geven. Eentje die beter bij mij en mijn cliënten past. Er zullen dus steeds meer dingen veranderen. Graag je geduld hiervoor.

Wat ik nu al voor jou kan doen:

ervaringen van coachees:

 • Ik ben zeker geholpen met het coachtraject. De diepe dalen (van negatieve gedachtes/overtuigen) zijn vlakker geworden en komen in mindere mate terug. Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Samantha behandelt de coachee gelijkwaardig en vult niet zomaar het antwoord in voor de coachee. Ze laat je ook nadenken en geeft nieuwe inzichten mee. Samantha brengt onderwerpen/situaties luchtig, is objectief en oordeelt niet. Ze is te vertrouwen en toont interesse.

  Lees alle ervaringen

  Jessie The Full Works • Coachtraject
 • Mijn ervaring met Samantha was erg positief, ik werd na de eerste ontmoeting al gelijk op mijn gemak gesteld en het voelde dan ook vrij snel vertrouwd. Ik raad dit traject aan, omdat op het moment dat je echt aan jezelf twijfelt en ongelukkig bent, wat ik zelf ook had, het erg prettig is om hierover te praten. Ik heb dit coachtraject als prettig ervaren en heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en ben zekerder geworden. Ik heb daarnaast ook meer zelfwaarde gecreëerd en heb tips gekregen die mij hebben geholpen.

  Lees alle ervaringen

  Daan The Full Works • Coachtraject
 • Ik vond het gesprek met Samantha heel fijn. Ze is een open persoonlijkheid, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Hierdoor gaat het gesprek gelijk de diepte in, kan je je helemaal open stellen en een hoop inzichten krijgen, ook al duurt het gesprek maar 1 uur. Ik zou een coachgesprek aanraden, want Samantha houdt je op een vriendelijke manier een spiegel voor, waarbij ze niet oordeelt en je verder helpt met je vraag. Wat zij in een uur kan, had ik anders weken en misschien zelfs jaren over gedaan.

  Lees alle ervaringen

  Marit Luisterend Oor • Privégesprek
 • Dit traject heeft me veel opgeleverd. Heel veel. Heb mooie punten om mee te nemen en wat ik ook zeker de rest van mijn leven ga mee nemen. Mijn ervaring met Samantha was verschrikkelijk… leuk uiteraard! Heerlijk spontaan, niet zwart wit, maar vooral heel gezellig! Ze is betrokken, eerlijk, empathisch, overtuigend, realistisch maar vooral behulpzaam. Samantha, dank je wel voor al deze verhelderingen, het makkelijker maken en vooral het lichtje laten schijnen! Je bent een mooi mens, blijf wie je bent!

  Suzan The Full Works • Coachtraject
 • Samantha is de meest lieve en begripvolle persoon die je ooit zult ontmoeten. Ik heb me vanaf het eerste moment op mijn gemak gevoeld en dat vind ik ontzettend waardevol. Ja, ik kan bijna wel zeggen dat ik 180 graden ben omgedraaid en een andere Andrea ben geworden. Ik ben niet de oude ik (die van voor haar burn-out) niet een nieuwe ik (dat zou ik niet willen) maar wel ik 2.0 die inziet wat voor een leuk mens ik ben en dat vind ik heerlijk!

  Lees alle ervaringen

  Andrea B. The Full Works • Coachtraject
 • Een Familieopstelling kost je relatief weinig inspanning en je hebt meteen resultaat. Na een paar dagen merk je gewoon dat het intern gaat stromen, das fijn, dat geeft energie, kracht en plezier. Het is erg aangenaam, vriendelijk en geborgen. Samantha is een vriendelijke coach, weet wat zij doet, voelt de juiste sfeer, past zich aan en is er voor jou. Ze neemt je serieus, maakt gepaste grapjes waardoor het ook luchtig (en niet zweverig) is. Samantha geeft je een blik op een situatie waar je zelf nog niet aan hebt gedacht… en dat is een goede coach.

  Lees alle ervaringen

  Anne Familieopstelling • Met Poppetjes
 • Ik heb het privégesprek als superfijn ervaren en ben al een heel eind gekomen met betrekking tot mijn vraag! Na afloop voelde ik me fijn, maar ook in een goede zin geconfronteerd. Een spiegel is voor me gehouden. Jazeker zal ik het aanraden. Omdat het fijn is om een luisterend oor te hebben als je het nergens anders kwijt kan.

  Lees alle ervaringen

  Annelein Luisterend Oor • Privégesprek
 • Samantha, ik heb je als heel fijn ervaren als coach en mens. Voor mij was je een goede match als coach. Jouw informele maar professionele manier van werken heeft mij geholpen. Het naast mij staan, mij zelf laten nadenken door het stellen van vragen, mij mijn eigen keuzes laten maken en mij het vertrouwen geven dat ik het kon, heeft mij heel veel gebracht.

  Lees alle ervaringen

  Kim The Full Works • Coachtraject

Wat ik nog meer voor jou kan doen:

Onzekerheid weegt zwaarder dan zelfvertrouwen

Dat weet ik als geen ander, want ik was ervaringsexpert op het gebied van gebukt gaan onder onzekerheid.

Gelukkig was (en ben) ik een echte doorzetter - net zoals jij waarschijnlijk - en heb ik mijn onzekerheid overwonnen 💪

Omdat ik iedereen die vrijheid gun, dat gevoel van opluchting dat gepaard gaat met eindelijk jezelf kunnen zijn, help ik als Zelfvertrouwen Coach mensen die zelfverzekerd hun eigen leven willen leiden.

Zodat niemand meer de loodzware last hoeft te dragen van persoonlijke onzekerheid.

Stop met piekeren. Stop met angst voelen. En begin met leven.

Meer over mij lees je hier:

MIJN VERHAAL

Een greepje uit mijn blog berichten:

error: Deze content is beschermd