100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent Header

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 81 t/m 90

Ontdek hoe geweldig je écht bent

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 81 t/m 90
100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent • Reden 81 t/m 90

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 81 t/m 90 •

We zijn er bijna! In de lange optelsom naar 100 is élke stap belangrijk. Daarom lees je hier vandaag de 100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent Reden 81 t/m 90. Want jij verdient het om – eindelijk! – in te zien hoe fantastisch je écht bent.


Het leukste aan coaching is dat je mensen zachtjes in de juiste richting helpt – die zij uit willen.

Het mooiste aan coaching is zien dat je niet langer hoeft te ondersteunen, omdat mensen het zelf doorhebben. Wat ze willen én kunnen.

Én dus hoe geweldig ze zijn!

Met weer tien nieuwe redenen hoop ik je al aardig in de richting te hebben geduwd van het accepteren van hoe mooi, bijzonder, prachtig en fantastisch jij bent.

Mocht je tóch nog niet 100% overtuigd zijn, lees dan snel de 100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent, Reden 81 t/m 90:

 

100 Redenen Waarom Jij Geweldig Bent
• Reden 81 t/m 90 •

81: Je Bent Begripvol

Je inleven in een ander hangt af van informatie: als je weet wat er in een ander zijn leven speelt, kun jij er begrip voor opbrengen. Daarom vind je het belangrijk om vragen te stellen, zodat je ook weet waarom iemand iets doet of deed. Je kunt alsnog het gedrag afkeuren, maar je weet dan tenminste wel waar het vandaan komt.

82: Je Bent Grootmoedig

Als jij met de bus reist en er komt een oudere man of vrouw binnen, ben je waarschijnlijk de eerste die opstaat om plaats te maken. Dat is grootmoedig zijn: zien wat een ander nodig heeft en dat ongevraagd geven. Niet omdat het moet, maar omdat jij het voorrecht hebt dat te kunnen. En dat maakt jou ongelofelijk geweldig!

83: Je Hebt Warme, Diepe Vriendschappen

Jij hoeft geen grote vriendengroep met mensen die je wel kent, maar niet echt ként. Voor jou gaat kwaliteit boven kwantiteit en jij investeert daarom in warme, diepe vriendschappen. Misschien zijn je vrienden wel op één hand te tellen, maar dat hindert niets. Want als jij ze nodig hebt, dan staan ze altijd voor je klaar. En andersom.

84: Je Bent Doortastend

Als er iets geregeld moet worden, en dan met name iets wat lastiger is of waarbij je wordt tegengewerkt, dan word jij een en al doortastendheid. Je zet je verstand op 0 en ziet nog maar één ding: dat wat er moet gebeuren om het beoogde resultaat te behalen. Werkt iemand je tegen? Dan werk jij eromheen. Je vindt andere paden, bent kordaat en krachtig. En geweldig!

85: Jij Ziet Het Bijzondere In Het Gewone (En Andersom)

Jij weet dat wat voor jou “normaal” is, voor een ander “raar” kan zijn. En andersom, natuurlijk. Iedereen is namelijk anders. We hebben elk een andere achtergrond, cultuur, opvoeding, normen en waarden… En het lijstje gaat door. Je neemt niets voor lief en blijft openstaan voor invloeden van andere culturen, mensen en omgevingen. Dat maakt van jou een bijzonder en geweldig mens.

86: Je Hebt Je Eigen Mening

Misschien heb je soms het gevoel dat je hem niet altijd uit, maar hoe dan ook heb jij je eigen mening. En als je ergens niet genoeg kennis van hebt, vorm jij je mening pas nadat je meer informatie hebt verzameld over het onderwerp. Maar geen mening hebben, mag ook. En dat weet jij. Zomaar klakkeloos de mening van een ander overnemen is aan jou echter niet besteed – jij doet dat liever zelf.

87: Je Bent Trots

Je bent trots op waar je vandaan komt, je eigen persoonlijke achtergrond. Je familieverhalen, eigen prestaties en overwinningen. Te koop lopen met je trots hoeft voor jou dan niet zo, dat wil niet zeggen dat het gevoel er niet is. En natuurlijk mag je trots zijn! Jij maakt onderdeel uit van een groter geheel, met alles wat jou uniek maakt. Je geloof, cultuur, herkomst, plek in de familie en natuurlijk de maatschappij. Daar mag je je met recht trots over voelen. En dat maakt je extra geweldig.

88: Je Hebt Prachtige Ogen

Heb jij jezelf wel eens goed in de spiegel bekeken? Heb jij weleens gezien wat anderen al jaren zien: hoe mooi jouw ogen zijn? Jouw ogen zijn niet “alleen maar” groen, blauw of bruin. Er zitten vlekjes in die niemand anders heeft of spikkeltjes. Jouw ogen zijn een unieke mengeling van kleur, bijna een palet aan verf in zichzelf. Als ogen een weerspiegeling zijn van je ziel, dan zijn die van jou werkelijk geweldig!

89: Jij Kunt Veranderen

Ken je de uitdrukking “zo ben ik nu eenmaal”? Het is een uitroep van mensen die zelf vaak niet bij machte zijn te veranderen maar dat wel van anderen verwachten. Jij bent gelukkig niet zo vastgeroest en weet dat alles te veranderen is en zeker jezelf. Je staat open voor persoonlijke groei en weet dat dat onlosmakelijk verbonden is met verandering. Immers: wie doet wat hij altijd deed…

90: Jij Hebt Smaak

Over smaak valt misschien te twisten, maar over die van jou niet. Want hij past bij je! Jouw gevoel voor humor is briljant, je kleding past bij jou, de inrichting van je huis is een weerspiegeling van jou als persoon. Je voelt je gelukkig met jouw voorkeuren. En misschien twijfel je soms hoe een ander daar tegenaan kijkt, je voelt je beter als je bedenkt dat jij blijkbaar meer smaak hebt dan zij. Want jouw smaak is, net als jij, gewoonweg geweldig!

Deze week hebben we de 90 aangetikt, volgende week is de lijst vol. Dan heb jij 100 redenen waarom jij geweldig bent, gewoon helemaal zwart op wit!

Vergeet niet je aan te melden voor dit blog, dan hoef je niet bang te zijn dat je die laatste 10 redenen misloopt. Je ontvangt ze dan gewoon in je e-mail.

Net als alle andere briljante blogberichten die je anders zou missen 😉

Hopelijk geloof je elke week meer in jezelf en ben je er steeds meer van overtuigd geraakt dat ook jij – ja jij – geweldig bent!

Want dat ben je namelijk écht!

Liefs Samantha 2021

Lees Alle Redenen Waarom Jij Geweldig Bent

Lees ook eens:
Veranderen Is Soms Moeilijk, Maar Nooit Onmogelijk

Author Bio Box Samantha SpijkersOf volg me via:
PinterestWordPress