70 Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken • Header Groot

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken • Manier 31 t/m 40

Ontdek hoe geweldig je écht bent

70 Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken • Manier 31 t/m 40
70 Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken • Manier 31 t/m 40

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 31 t/m 40 •

Misschien is dit niet de juiste rubriek voor een maandagmiddag, maar misschien juist ook weer helemaal wél! Met deze 70 Manieren Om Jezelf direct Op Te Vrolijken • Manier 31 t/m 40 kun jij namelijk de hele week naar je hand zetten. Bovendien: een goed begin is het halve werk. Maak met deze manieren van je week dus een en al vrolijkheid.


70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 31 t/m 40 •

Na vandaag zitten we al over de helft.

En ja, ook dit keer krijg je muziek, citaten en filmpjes van me. Zodat je ook ziet hoe je iets aan kunt pakken en direct kunt ervaren hoe snel je gemoedstoestand veranderen kan – ten goede in dit geval.

Benieuwd naar welke tien dingen ik vandaag met je deel? Lees dan snel de 70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken • Manier 31 t/m 40:

 

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 31 t/m 40 •

31: Koop Een Cadeautje Voor Jezelf

Het hoeft niets groots te zijn en je hoeft ook niet meteen de hele winkel(straat) leeg te kopen, maar een simpel hebbedingetje kan je al direct een beter gevoel geven. Een sieraad, bijvoorbeeld, of een nieuw paar schoenen. Maar ook iets lekkers kan een cadeautje zijn: een stukje gebak, bonbons of misschien ben je meer van wat er lekker ruikt en raak je vrolijk van een bos bloemen. Wat het ook is: trakteer jezelf een keertje!

32: Bekijk Oude Filmpjes (Op YouTube)

Nostalgie doet iets magisch met je: het brengt je eventjes terug naar “oude tijden” en kan je dingen uit je jeugd opnieuw laten beleven. Waaronder de vrolijkheid die je als kind ervoer als je, net als ik bijvoorbeeld, naar Bassie & Adriaan keek. Nu vind je daar misschien niets meer aan, maar dat warme, kriebelende gevoel dat je als kind ervan kreeg, zit er nog steeds. Keer terug naar iets leuks uit je jeugd en je voelt je direct vrolijker!

33: Zing Keihard Mee Met:

Tijdens een concert zongen wij als publiek dit nummer eens zó hard mee, dat de band niet meer te horen was!

34: Sluit Je Aan Bij Cara:

“The energy you give off is the energy you receive. I really think that, so I’m always myself – jumping, dancing, singing around, trying to cheer everybody up”

• Cara Delevigne •

35: Probeer Een Nieuwe Hobby Uit

Als je je toch zit te vervelen of down voelt, waarom probeer je niet iets nieuws uit? Je hoeft er niet meteen goed in te zijn, maar het helpt je wel je gedachten te verzetten. Extra tip: zoek een hobby waarbij je direct resultaat hebt. Bakken, bijvoorbeeld. Of borduren. Maar misschien heb je altijd willen leren zingen, maar er nooit de tijd voor genomen. Of wil je graag een muziekinstrument leren bespelen. Wat het ook is: er bestaan talloze hobby’s en er is er altijd wel één die je nog niet hebt geprobeerd – en misschien wel echt keileuk vindt!

70 Manieren Om Jezelf Direct Op Te Vrolijken
• Manier 31 t/m 40 •

36: Lees Een Goed Boek (Liefst Geen Zware Kost)

Zeer lichte lectuur is een aanrader als je je niet al te vrolijk voelt. Ga geen boeken lezen met een dramatisch verhaal, daar word je alleen maar ellendiger van. Kies iets luchtigs, zoals een Jill Mansell-boek of “strandliteratuur”; iets waar je bij kunt lachen en absoluut niet over na hoeft te denken. Of kies een boek waar je juist helemaal ingezogen wordt, zoals bijvoorbeeld de The Hunger Games-trilogie of een boek van Dan Brown. Open je boek, ga lezen en in no time ben je enkele uren verder – en voel je je stukken vrolijker.

37: Doe Yoga

Ja, ik heb het er echt neergezet. En nee, ik ben zelf helemáál niet van de yoga. Maar ook ik kan niet ontkennen dat het wel degelijk helpt om te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Bovendien zijn er talloze vormen van yoga en is er dus vast wel eentje die bij jou past. Ga eens op zoek naar een (online) les en kijk wat yoga voor jou kan doen.

38: Stretch Je Nek, Bijvoorbeeld:

Simpel, snel, makkelijk… En er zijn miljoenen filmpjes zoals deze!

39: Bezoek Een Café

Ik wilde schrijven: want het mag weer! Maar nu hebben we natuurlijk die QR-code die je moet hebben om ergens binnen te mogen zitten. Hoe dan ook, ook al wordt het weer kouder, je kunt altijd buiten de deur eens een kopje koffie, thee of iets anders gaan drinken. Ben je er meteen even uit en dat is altijd goed. Er zijn ook altijd andere mensen in een café te vinden (of dus buiten op een terras), wie weet wat voor leuke nieuwe contacten je er nog mee opdoet, ook!

40: Boek Een Vakantie

Uit onderzoek is gebleken dat het niet uitmaakt hoe lang je op vakantie gaat voor je geluksgevoel. Juist de voorpret van je vakantie schijnt een heel grote rol te spelen bij hoe vrolijk jij je voelt. Je hoeft dus niet eens écht op vakantie te gaan (al is dat natuurlijk wel het leukste!), een vakantie boeken zou al voldoende moeten zijn om jezelf op te vrolijken – voorpret tot je daadwerkelijk vertrekt. Of totdat je annuleringsdatum is aangebroken 😉

Soms kan het voelen alsof een groot probleem een grote oplossing nodig heeft.

Maar vaak is het juist: hoe simpeler, hoe beter!

Voel je je neerslachtig en kun je wat opvrolijking gebruiken, wacht dan niet tot een ander het voor je doet. Pak de koe bij de horens en maak er zélf wat leuks van! Fleur jezelf op, wanneer je het ook maar nodig hebt.

Met de bovenstaande 10 en de voorgaande 30 manieren heb je er nu al 40 in je zak.

En nog 30 te goed.

Maak er een vrolijke week van!

Liefs Samantha 2021

Welke manieren gebruik jij om jezelf op te vrolijken?

Lees Alle Manieren Om Jezelf Op Te Vrolijken

Lees ook eens:
Je Maakt Altijd Meer Impact Dan Je Denkt
Author Bio Box Samantha SpijkersOf volg me via:
PinterestWordPress